Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2. születésnapra ilyen bicikli...

2. születésnapra ilyen bicikli nem lenne korai?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 2. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
2 évesen nem tud biciklizni. Ráérsz még ezzel.
2012. márc. 2. 21:25
 2/13 A kérdező kommentje:

szerintem is, csak anyu szerint a 3 kerekű értelmetlen, mert jövőre meg vehetek másikat. de én erre gondoltam, mert ismerősnek van, és azt hajtja szépen, és tolókaros is, szóval szerintem jó lenne.

[link]

2012. márc. 2. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Ezek szerint mégis csak árulnak 10-es bicajt! :o)

Nagy lányom közel 4 évesen kapta első biciklijét.

Kicsi lányom ekkor még épp nem volt 2 éves, de én azon aggódtam, hogy nagyon szomorú lesz, ha neki nincs. Találtam Vaterán (potom pénzért) egy használt 10-eset. Gondoltam amilyen olcsó, megveszem, hadd legyen neki is öröm, maximum nem tekeri majd. Hát lássunk csodát, két hét alatt úgy beindult vele, hogy épp hogy rohanni nem kellett utána. :o)

Viszont nagy lányom annyi idősen még rá se nézett ilyesmire, a motorjával is bizonytalankodott.

Szóval ha vagány, és érdekli, akkor bejöhet!

(Amúgy szép példány. :o)

2012. márc. 2. 21:28
 4/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, igen, nagyon vagány a fiam, szó i szó, a triciklit hajtja, és a futóbiciklit is simán. akkor már mégis csak jöhetne ez a bicaj?
2012. márc. 2. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor simán. :o)
2012. márc. 2. 21:32
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi, köszi!!! :)
2012. márc. 2. 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
A fiam 2,5 evesen kezdett biciklizni, de o nagy motoros volt, csak hipp-hopp elkezdett biciklizni. Neki is 10-es volt, de en nem vettem volna, ismeros adta nekunk. Viszont ez nagyon pici bicikli, a fiam nagy novesu, 3. szulinapjara 14-est vettunk. A 10est alig, vagy egyaltalan nem lehet kihasznalni.
2012. márc. 2. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha több gyerekben gondolkodtok, akkor azért van jövője... ;o)
2012. márc. 2. 22:20
 9/13 A kérdező kommentje:
az én picikém 2 éves lesz április 6.án, de tegnap 86 cm volt :) neki nem kell nagyobb az bizti :)
2012. márc. 2. 22:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is áprilisban lesz 2 éves!! Nyár végén kapott egy Giraffe bicajt, akkor még persze nem tudott vele mit kezdeni, de nagyon tetszett neki. Decemberben pakolásztunk és előkerült, mindenáron rá szeretett volna ülni, meg kell mondanom, hogy legnagyobb meglepetésemre 2-3 tekerést csinált. Az államat a padlóról kellett felszedni, hisz azt hittem, hogy még gyenge a kis lába hozzá, tévedtem. Szerintem nyár elején(ahogy jön a jó idő) elővesszük és tekerhet ezerrel.

Így saját tapasztalatból kiindulva azt mondom vegyetek egy kisbicajt oldalsó kerekekkel! :D

Ilyenünk van:

[link]

2012. márc. 2. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!