Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Örökölhet így a gyerek?

Örökölhet így a gyerek?

Figyelt kérdés

Anya 0+, apa AB+.

Lehet a gyermekük vércsoportja B+?

Vagy ez azt jelenti hogy kakukkfióka?

2014. dec. 5. 10:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Apuci megunta a babazast? Le akar lepni?
2014. dec. 5. 10:56
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha a férjem nekem tenné fel ezt a kérdést, elvinném a gyerekeket apasági tesztre és szépen összecsomagolnám a cuccait, hogy menjen egy kicsit el és gondolkodjon el a dolgokon. Például odaköltözhetne pár napra a sógorékhoz, akkor kellően ki tudják vesézni, ki volt a nagyobb hülye.
2014. dec. 5. 11:01
 13/22 Andizsuzsi ***** válasza:
Egyáltalán honnan tudja a sógor a te gyereked vércsoportját?
2014. dec. 5. 11:02
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, részletesen:

1, Az "A" és a "B" tulajdonságok, a "0" ezeknek hiánya.

2, A gyerek mindkét szülőtől örököl 1-1 gént - ez a genotípusa - és mindig a tulajdonság fog megjelenni - ha van.

3, Ebből következően:

A 0 genotípusa mindig 0/0 (egyik szülőtől kapott gén/másiktól)

Az A genotípusa A/A vagy A/0

A B genotípusa B/B vagy B/0

Az AB genotípusa mindig AB

Ebből következően egy 0 anya és egy AB apa esetén az anya mindenképp 0-t ad tovább, az apa A-t vagy B-t tehát a gyerek A-s vagy B-s lehet, egyedül a 0-ás gyereknél lehetne gyanakodni:)))

(az érdekes helyzet az - ami nálatok ugye kizárt - ha a gyerek az egyik szülőtől A-t a másiktól B-t kap, mert akkor ugye logikailag és tiszta esetben AB-s lesz, a gyakorlatban meg lehet, hogy valamelyik tulajdonság domináns, erős a másikhoz képest, tehát valójában lehet AB, A vagy B. A nagymamám volt erre tipuspélda, világ életében A-nak határozták meg mindig, de a rákbetegsége végstádiumában, ahol a betegség elnyomta a genetikai dominanciát, már AB-nek.)

2014. dec. 5. 11:11
 15/22 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy műtétre megy a pici. Lesz bőrátültetés és így jött fel a téma.
2014. dec. 5. 11:12
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Aha:DD
2014. dec. 5. 11:13
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Aztán egyszer csak felébredsz, és rájösz, hogy akár hogy is próbálod a szart kavarni, a pasinak akkor se kellesz, és marad a családjával, és ugyan úgy mint szokta kipenderít.Téged.És nem a nejét, ahogy te azt elképzelted.
2014. dec. 5. 11:24
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Pasi!

Miert leptel le a csaladodtol ket gyerek megcsinalasa erejeig?

Ja, most gondolkodsz? Hule nejed visszavesz? Sajna, igy is sokba fog kerulni a kilengesed, hiaba aztatod itt a szeretodet.

2014. dec. 5. 11:32
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

18 Ne alkoholizáljon az aki nem bírja a piát, már délelőtt.

Aztán fenyegetőzz annak akinek akarsz.Lepereg.

2014. dec. 5. 11:41
 20/22 A kérdező kommentje:

Mondom, miattam mehet a teszt, mert kizárásos alapon (hét éve nem szexeltem mással) tudom, hogy csak ő lehet az apja.

Ha meg annyira bolond, hogy gyerektartást akar így megúszni, meg lelepni, akkoris ugyanazt mondom: csinálja. Aki el akár menni azt nem kötözhetem le.

Amúgy az ominózus beszélgetés skypeon zajlott, de kedves sógor pont nem látott engem.

Amúgy megmutattam a kalkulátort a férjemnek és most mélységesen szégyelli magát, hogy egyáltalán megfordult a fejében.

(amúgy 44%os! Nem vagy véletlenül egy 19éves 180cm/125kg, ultrasoviniszta szűz? Mert pont úgy írsz mint a sógorom)

2014. dec. 5. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!