Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fogamzásgátló tényleg annyi...

A fogamzásgátló tényleg annyi idő után ürül ki amennyi ideig szedted?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez butasag hiszen en 10 evig szedtem akkor ezek szerint meg mindig nem urult ki?
2014. dec. 3. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogyis ez hulyeseg. Max 3 honap alatt kiurul akkor is ha 20 evig szedted, meg akkor is ha csak 1 evig.
2014. dec. 3. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Szőke vagy, vagy gyerek....
2014. dec. 3. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ki se kell ürülnie. Egyszer késett (szervi okból, nem terhesség), de elmentem orvoshoz. Ha már ott voltam, rákérdeztem, hogy ha terhesség lett volna és szedem tovább, mert nem tudok róla, akkor mi van?

Azt mondta, hogy a mai szerek annyira alacsony hormontartalmúak, hogy nagy valószínűséggel semmi, az embriónak nem ártottam volna.

Amúgy 40 éve, a férjem úgy született meg, hogy az anyja fogamzásgátló mellett lett terhes. Mivel jelentős túlsúlya van, akkor vette észre, amikor már rúgott. Gyakorlatilag abortuszszökevény :) Már felnőtt, teljesen egészséges, pedig 40 éve még durvább cuccok voltak ezek.

2014. dec. 3. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez butaság. Egyrészt ki sem kell ürülnie, hisz számtalan nő csak 3-4 napot hagy ki és jön a baba, más részt nagyon alacsony a hormonszintjük, és csak akkor hatnak ha szedi az ember ha nem akkor nem is hat. 3 hónapot szoktak mondani, hogy annyi a kiürülése, de ennél semmivel sem több csak kevesebb.
2014. dec. 4. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:

1 nap alatt kiürül a szervezetből.

A 3 hónapot arra szokták mondani, hogy annyi idő alatt áll vissza a szervezet a saját ritmusára, vagyis 3 hónap után a legvalószínűbb a teherbeesés, előtte ritkábban tapad meg.

2014. dec. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!