Egy orvos ésure veszi ha nem lett megfürdetve a kisgyerek?
Utolsó , talán azért mert nem ez volt a kérdés lényege? Nem egyszerre azon kell gondolkodni hogy lehet csesztetni a másikat .
Közben sikerült lefürdetnem , lassan indulunk is. Köszi a válaszokat minden jót
Nem vagyok orvos de én észreveszem, ha nem lett megfürdetve, mert azoknak a babáknak állott szaguk van. Az anyjuk persze nem érzi, megszokja,sőt még finomnak is érzi a babája illatát, ahogy a bagós sem érzi magát büdösnek, nem is érti, mások miről beszélnek.
Az anyatejes baba meg még savanyú szagú is, ha nincs lemosva.
Jól tetted, h lefürdetted, csak nekem az a durva, ha nem kellett volna ma dokihoz mennetek, leszaartad volna az egészet.
Te jó ég! Komolyan ennyi anyuka belehalna, ha életében egy nap fürdés kimaradna a gyerekénél?
Elmondom, hogy pénteken meg kellett volna mosnom a kislányom haját, de nem érezte jól magát, így kimaradt. Reggel mentővel mentünk a kórházba... Este még mindig nagyon rosszul volt és nem fürdettem meg!!! Ó milyen anya vagyok, nem tud lábra állni a gyerekem, én meg még rá is hagyom... A legdurvább, hogy még 1 hétig nem moshatom meg a haját a betegsége miatt. Egy világ omlik össze, már most érzem...
Amúgy nem hiszem, hogy az orvos ilyeneken agyalna, hogy fürdött-e tegnap ez a gyermek. Senkinek semmi baja nem lesz, ha egyetlen alkalom kimarad. Sőt, megszólni sem fognak érte.
Atyagatya. Képmutatás új szintjére érkezett ez a topic :D.
Tudtátok, hogy más országokban nem is szokás minden nap fürdetni a babákat? Nem egyetlen nap alatt lesz egy baba büdi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!