Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy orvos ésure veszi ha nem...

Egy orvos ésure veszi ha nem lett megfürdetve a kisgyerek?

Figyelt kérdés
Ma kell mennünk 18 hónapos oltásra de tegnap este nem fürdettem meg a fiam mert nagyon rosszul voltam és sajnos még mindig nem vagyok jól. Szerintetek lehet gond belőle?
2014. dec. 3. 08:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Semmi, de semmi gond nincs belőle, hogy nem fürdött!! Vihetsz egy babát kiglanclva, az utolsó pillanatban meg berottyant!Ennyi! Nyugodj meg, mert ez inkább lelki gondnak, pánikolásnak tűnik, amit egyébként megértek. mert ha el tudod vinni dokihoz, megmosdatni is megtudnád! DE semmi gond, nyugi, vidd a dokihoz, aztán meg pihenj! :)
2014. dec. 3. 09:40
 12/19 anonim ***** válasza:
14%
Ahelyett, hogy arrogánsan válaszolsz, miért nem írtad ki normálisan a kérdésedet? Honnan tudjuk mi az hogy rosszul voltál?
2014. dec. 3. 09:41
 13/19 A kérdező kommentje:

Utolsó , talán azért mert nem ez volt a kérdés lényege? Nem egyszerre azon kell gondolkodni hogy lehet csesztetni a másikat .

Közben sikerült lefürdetnem , lassan indulunk is. Köszi a válaszokat minden jót

2014. dec. 3. 10:04
 14/19 anonim ***** válasza:
15%

Nem vagyok orvos de én észreveszem, ha nem lett megfürdetve, mert azoknak a babáknak állott szaguk van. Az anyjuk persze nem érzi, megszokja,sőt még finomnak is érzi a babája illatát, ahogy a bagós sem érzi magát büdösnek, nem is érti, mások miről beszélnek.

Az anyatejes baba meg még savanyú szagú is, ha nincs lemosva.

Jól tetted, h lefürdetted, csak nekem az a durva, ha nem kellett volna ma dokihoz mennetek, leszaartad volna az egészet.

2014. dec. 3. 10:40
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

Te jó ég! Komolyan ennyi anyuka belehalna, ha életében egy nap fürdés kimaradna a gyerekénél?

Elmondom, hogy pénteken meg kellett volna mosnom a kislányom haját, de nem érezte jól magát, így kimaradt. Reggel mentővel mentünk a kórházba... Este még mindig nagyon rosszul volt és nem fürdettem meg!!! Ó milyen anya vagyok, nem tud lábra állni a gyerekem, én meg még rá is hagyom... A legdurvább, hogy még 1 hétig nem moshatom meg a haját a betegsége miatt. Egy világ omlik össze, már most érzem...

Amúgy nem hiszem, hogy az orvos ilyeneken agyalna, hogy fürdött-e tegnap ez a gyermek. Senkinek semmi baja nem lesz, ha egyetlen alkalom kimarad. Sőt, megszólni sem fognak érte.

2014. dec. 3. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Atyagatya. Képmutatás új szintjére érkezett ez a topic :D.

Tudtátok, hogy más országokban nem is szokás minden nap fürdetni a babákat? Nem egyetlen nap alatt lesz egy baba büdi...

2014. dec. 3. 14:22
 17/19 A kérdező kommentje:
15 ez nem hangzik jol, jobbulást a gyerkőcnek
2014. dec. 3. 16:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Szerencsére hétfőn már stabilan állt, íy hazaengedték :) Azóta fürdik is minden nap :) ;)
2014. dec. 3. 21:05
 19/19 A kérdező kommentje:
Örülök hogy rendben vagytok, fürdesd is csak becsülettel :D Énis jobban lettem, elmúlt a barnázás is, holnap ultrahang, remélem mostmár minden rendben lesz :)
2014. dec. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!