Vállalnál 38 évesen második gyermeket?
Férjemmel pár hete gondolkodunk a gyerekvállaláson(második)de nekünk nem egyszerű lombikkal lett az első is.
Szerintetek még nem késő?
Ti mikor szültetek?Leírnátok?
Köszönöm szépen előre is!
4. gyerekem született, mikor 38 éves voltam. Fiatalos vagyok (most 44 éves), s a gondolkodásom is modern. De bizony sokszor fáradt (nekem nagyon sok rosszat hozott egészségügyileg az utolsó terhesség).
Imádom a picit, így természetesen jó döntés volt a születése, de sose tudod mit hoz ki nálad ennyi idősen.
Mennyi idős a nagyobbik gyereket?
Én nem szülnék és nem a korom miatt, hogy veszélyesebb ennyi idpősen szülni. Nem atól függ az egész, hogy hogy nézel ki, 40 évesen is 30 évesnek, hanem hogy az idegrendszered bírná-e?
Környezetemben azt vettem észre, hogy a 35 év feletti nők, ha szültek is 2-dik vagy 3-dik gyereket, akkor bírták idegileg, ha a nagyobb vagy nagyobbak már iskolás korosztály volt. Ha egy óvodás mellé jött még egy pici, akkor idegroncs lesz a nő, mert közel a 40-hez egy embernek nincs már annyi türelme egy kisgyerekhez, mint egy huszonévesnek.
Tehát, azt gondold át, hogy idegileg tuti menne-e?
A lányom 5 és fél éves...tehát már nem olyan picike..:)
Örülne a tesónak tuti,mert kis gondoskodó
Igen,belevágunk...:) :)
Köszönöm,hogy írtok.
Köszi,tényleg aranyosak vagytok!!!
Remélem össze is jön.....! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!