Vmi "kreatív" cucc 6,5 éves lányomnak nagyjából 5e ft értékben? Nagymami rámsózta a feladatot, már nincs ötletem. Több kisebb értékű is jó lenne.
Na akkor hogy valaki a kérdésre is válaszoljon, ne csak más válaszolókat meg a kérdezőt piszkálja frusztrációjában:
Vagypedig: ha bemész valamelyik kreatív hobbi boltba, semmi perc alatt ráköltesz a gyerekre egy ötezrest!! És biztosan több értelme lesz, mint egy újabb műanyag borzalomnak a játékboltból...
Nagyon népszerű mostanában a scrapbook, a szappanöntés, az ékszerkészítés, lehet dekupázsozni, gyöngyözni, zseníliadrótból figurákat készíteni, nagyon népszerűek átlátszó műanyaggömbbe helyezhető karácsonyi díszek bármely technikával, és az örök kedvenc: a vasalható gyöngy.
Amit én vettem kreatívat a lányzómnak idén: agyagozó készlet
gumilabda-késző készlet
Kis tudós - a konyhában (kíséletezős könyv)
Üvegmatrica-festék
és karácsonyfadíszeket is fogunk gyártani filcből, illetőleg szódabikarbónás-keményítős gyurmából, valamint vasalható gyöngyből is szoktunk minden évben
Ja!
12 és 13 ment a zöld pacsi, a többi választ nem pontoztam...
Lehet nem épp valami kreatív, de ha szeret mondjuk színezni, akkor a szinezheto táska jutott eszembe. Mostanában plussbe is árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!