Akik hőmérőznek, egy kérdés, érdemes így elkezdenem?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy jó lenne reggel azonos időben mérni, de én 3 műszakban dolgozok, így ez kivitelezhetetlen. Hiszen ha éjszakás vagyok délutánra esik a reggeli hőm. Attól még érdemes mérnem?2014. dec. 1. 23:26
1/4 anonim válasza:
Azt mondják, hogy így nem igazán lehet, de én csináltam és szépen mutatta a görbémet, lényeg, hogy aludj legalább 5-6 órát egyhuzamban mérés előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
Az meglenne :-D éjszaka után alszom a legjobban :-) köszi
2014. dec. 2. 09:23
3/4 anonim válasza:
igazabol ebredesi ho es nem reggeli ho. Az a lenyeg tenyleg hogy alugyal jo par orat es, ahogy kinyilik a szemed, mindenfele mozgolodas nelkul merd meg a hodet. Nem szabad kikelni az agybol. Nekem sajnos kikellett a gyerekekhez parszor, igy nem is olyan szep a gorbe. :P plussz beteg is voltam, de meg igy is latszik az alapho es hogy meg nem ment fel, mert meg nme volt pe. egy szer egyszer fontebb es lentebb is volt, de pe. utan tobb napig fent kell maradnia.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2014. dec. 2. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!