Mikor jön a Mikulás Hozzátok?
oké, most 6. szombat lesz.
De amikor 6-án reggel ovi van, suli van, akkor kicsit sem rossz vajon a gyerekeknek, hogy futtában megnézi, mit kapott, aztán irány a suli, este meg majd hozzányúlhat?
5-én este jár a falumikulás:)
Mi a csizmájukba 6-án reggel tesszük. Ilyenkor is ébrednek 6-kor, mint mindig, így reggeli kakaó, forró csoki, mikulás-zenék, csomagbontás, hosszú évek óta:)
6, 11 és 14 évesek.
6.-án reggel az ablakban, a kipucolt csizmában van a csomag :)
5.-e nem mikulás, akkor nem hoz ajándékot, főleg mert akkor szülinapja van :D ha hétköznapra esik akkor kicsit előbb kelünk. elszomorodni nem szokott ha menni kell az oviba, mert egyrészt oda is megy a mikulás, másrészt tényleg csak egy csokit hoz meg gyümit, azon nincs mit sajnálni otthon hagyni :)
6-.ára virradó éjjel oson a miku nálunk, így 6.-án reggel ott várja a kis koránkelőket a csomag.
Az sem baj, ha 6.-a ovinapra esik, mert olyankor az ovis ünnepség is aznap van, nem pedig előtte, mint mondjuk idén, tehát van élményvárás, amivel el lehet terelni/indítani őket reggel az oviba az itthoni ajándék mellől... nekünk legalábbis még nem volt gond ebből egyik évben sem.
mi is szoktunk kikészíteni kis finomságot neki, meg mindig csinálnak neki valami sk ajándékot is, szép rajzot stb (a fogtündérnek is...). Remélem nem az idei lesz az utolsó igazi mikulásvárása a lányomnak, már 6 éves és a barátnői közül többen is erős kételkedésnek adtak hangot a napokban :S meglátjuk... én is nagycsoportosan jöttem rá, mondjuk nem zavart különösebben, amíg anyukámmal laktam minden évben kaptam kis miki-meglepit és ő is a papucsába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!