Mikor jön a Mikulás Hozzátok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 19:16
2/17 A kérdező kommentje:
Este, vagy reggel?
(bocsi, nem volt egyértelmű)
2014. nov. 29. 19:19
3/17 anonim válasza:
6.án reggel jön hozzánk.Amikor gyerek voltam mindig 6.án este rakták anyuék a csomagot a csizmámba.
4/17 anonim válasza:
reggel:) ébredéskor már csizmában találják a meglepit
5/17 anonim válasza:
5-én este. Bár 18 lesz lassan már a gyermek, ragaszkodik hozzá... meg hogy húsvétkor a nyuszi éjjel csempéssze az ágya mellé az ajándékot (az a hülye, aki rászoktatta erre, édes istenem...)
6/17 A kérdező kommentje:
:)
2014. nov. 29. 19:34
7/17 anonim válasza:
5-ös,ez aranyos.Szerintem én is elég sokáig odacsempészem majd nekik,még akkor ha már nem hisznek benne.Kicsit sajnálom is,hogy a lányomnál már szerintem ez az utolsó év.(6,5 éves)
8/17 anonim válasza:
Nálunk mindig este jön, mivel reggel nagyon korán indulunk az oviba (messze van az ovi, így is korán kelünk, és nem lenne ideje reggel kiélvezni az ajándékot).
9/17 anonim válasza:
6-án reggel veszik észre majd az ajándékot. Én 22 éves koromig laktam otthon, addig minden évben december 6-án reggel ott figyelt a mikuláscsomag a csizmámban, eszünkbe sem jutott megszakítani ezt a hagyományt. Sőt, mi nagymamámmal éltünk, és a szüleim is és ő is kapott ilyenkor legalább a papucsába valamit. Mi is megajándékozzuk egymást a férjemmel, szerintem ez aranyos dolog. :)
10/17 anonim válasza:
Nálunk 5.én este kikészítjük a Mikulásnak a süteményt (a vaníliás karikát szereti) és egy pohár tejet, a rénszarvasoknak meg répát. Reggelre megdézsmálják a vendégvárót, és kap helyette a gyerkőc csomagot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!