Szerintettek, jogosan akadtam ki igaz?
Van egy 7 hos babank. Kisfiunk szuletese utan, a parommal valtozott a kapcsolatunk Ami az en hibam is, mert nem igazan figyeltem ra, mindenbe a hibat kerestem es a termeszetem is valtozott. Persze, hogy a parom is valtozott velem szemben. En eleg gyanakvo lettem, a multkor beneztem az uzeneteibe (eddig sosem tettem) es persze, hogy megcsalt. Mikor rakerdeztem tagadni sem tudta. O azt allitja, hogy csak minket akar es senki mast. Cirkusz az lett belole, eleg nagy. Tudom, hogy valamilyen szinten en is hibaa vagyok. Mert azt mondja, hogy normalis hogy valtozott o is ha en is valtoztam vele szemben. Akarja, hogy a regi legyek. En is akarnam, szerintettek, hogy tudnek valtozni. Szeretnem ha ezutan is harmonia vissza koltozne es ugy elnenk. Meg van az a gondolat a fejemben, hogy mi van ha terhes lesz a csaj...ujabb vitat nem akarok a parommal, fel sem akarom hozni tobbet neki az esetet, jobb felejteni es megprobalok figyelmesebb lenni feleje is.
Koszonom, es legyszi kimeljetek a durva kommentektol
41%... még egy pár nap, és meglesz a nulla! Hajrá! Milyen határidőt szabtak ki a haverok? Én drukkolok, hogy meglegyen!
A nézőpontod meg nem igazán érdekel, keress olyat társnak, aki ezt elfogadja. Jó keresgélést!
"41%... még egy pár nap, és meglesz a nulla!"
Ilyen érvekkel jönni nagy butaság. Ezen az oldalon nem a válasz hasznosságát pontozzák, hanem a tetszését. Az igazság pedig gyakran nem tetszik, főleg, ha kendőzetlen őszinteséggel tálalják.
Ja, hogy te csak kibicként beszóltál a végén? Még jobb. :D
Bocs, én nem figyelem a %-okat.
Kérdező, ez a te életed, neked kell tudni, hogy képes vagy-e együtt élni a pároddal, így is! Jogosan akadtál ki! Én biztosan kitettem volna a szűrét, és akkor még finoman is fogalmaztam! Nekem ilyen, aki ezt teszi, nem kéne! Számomra a megcsalás óriási bűn! És való igaz, aki egyszer megteszi, meg fogja még egyszer és még egyszer... Inkább egyedül, mint egy olyannal, aki másba rakja, otthon meg adja a szépet és jót, hogy csak minket akar!! Köszönöm, de NEM!!!!
Szóval, én ezt tenném, de én nem vagyok, te! Kívánok helyes döntést számodra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!