Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintettek, jogosan akadtam...

Szerintettek, jogosan akadtam ki igaz?

Figyelt kérdés

Van egy 7 hos babank. Kisfiunk szuletese utan, a parommal valtozott a kapcsolatunk Ami az en hibam is, mert nem igazan figyeltem ra, mindenbe a hibat kerestem es a termeszetem is valtozott. Persze, hogy a parom is valtozott velem szemben. En eleg gyanakvo lettem, a multkor beneztem az uzeneteibe (eddig sosem tettem) es persze, hogy megcsalt. Mikor rakerdeztem tagadni sem tudta. O azt allitja, hogy csak minket akar es senki mast. Cirkusz az lett belole, eleg nagy. Tudom, hogy valamilyen szinten en is hibaa vagyok. Mert azt mondja, hogy normalis hogy valtozott o is ha en is valtoztam vele szemben. Akarja, hogy a regi legyek. En is akarnam, szerintettek, hogy tudnek valtozni. Szeretnem ha ezutan is harmonia vissza koltozne es ugy elnenk. Meg van az a gondolat a fejemben, hogy mi van ha terhes lesz a csaj...ujabb vitat nem akarok a parommal, fel sem akarom hozni tobbet neki az esetet, jobb felejteni es megprobalok figyelmesebb lenni feleje is.

Koszonom, es legyszi kimeljetek a durva kommentektol

2014. nov. 26. 10:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem, a megcsalás nem az egyik legnagyobb bűn. Csak a birtoklási vágyban szenvedőknél az.
2014. nov. 26. 14:50
 22/27 anonim ***** válasza:
25%

41%... még egy pár nap, és meglesz a nulla! Hajrá! Milyen határidőt szabtak ki a haverok? Én drukkolok, hogy meglegyen!

A nézőpontod meg nem igazán érdekel, keress olyat társnak, aki ezt elfogadja. Jó keresgélést!

2014. nov. 26. 14:52
 23/27 anonim ***** válasza:
46%
Értelek, 22-es, elfogytak az érveid.
2014. nov. 26. 14:53
 24/27 anonim ***** válasza:

"41%... még egy pár nap, és meglesz a nulla!"

Ilyen érvekkel jönni nagy butaság. Ezen az oldalon nem a válasz hasznosságát pontozzák, hanem a tetszését. Az igazság pedig gyakran nem tetszik, főleg, ha kendőzetlen őszinteséggel tálalják.

2014. nov. 26. 15:02
 25/27 anonim ***** válasza:
44%
Most írtam neked választ először, nem fogynak az érveim. Lenne számtalan, csak felesleges mondanom. Én írtam az első választ amúgy. Meg most hogy szerintem csak a negatívra hajtasz. A többihez nincs közöm. Én nem győzködlek, ha találsz olyan nőt, aki benyeli, hogy azzal fekszel le mellette, akivel akarsz, legyetek boldogok! Ennyi. A kérdező is úgy fest, elfogadja. Én soha nem tudnám, de szerencsére ezzel egyetértő férjem van. Szíved joga úgy élni, ahogy akarsz. Meg nekem is.
2014. nov. 26. 15:09
 26/27 anonim ***** válasza:
25%

Ja, hogy te csak kibicként beszóltál a végén? Még jobb. :D

Bocs, én nem figyelem a %-okat.

2014. nov. 26. 15:23
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez a te életed, neked kell tudni, hogy képes vagy-e együtt élni a pároddal, így is! Jogosan akadtál ki! Én biztosan kitettem volna a szűrét, és akkor még finoman is fogalmaztam! Nekem ilyen, aki ezt teszi, nem kéne! Számomra a megcsalás óriási bűn! És való igaz, aki egyszer megteszi, meg fogja még egyszer és még egyszer... Inkább egyedül, mint egy olyannal, aki másba rakja, otthon meg adja a szépet és jót, hogy csak minket akar!! Köszönöm, de NEM!!!!

Szóval, én ezt tenném, de én nem vagyok, te! Kívánok helyes döntést számodra! :)

2014. nov. 27. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!