Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyire lételemetek...

Anyukák mennyire lételemetek a mosógép?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy, hogy meghalnék ha nem lenne ? :D 3 gyerekem van :)
2014. nov. 23. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én fiam pár nap múlva lesz 19 hónapos :)

Mióta 4-en vagyunk, sokkal többet mosok. Na meg nálunk keskeny a mosógép, 4,5kg fér csak bele. Hetente 4x biztosan megy... ÉS miért megy ennyit? Mert a gyerekek bizony nem vigyáznak a ruhájukra, koszosak lesznek, nem tudom rájuk adni mosás nélkül még egyszer.

2014. nov. 24. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem tudom, miért vagy kiakadva. Pusztán kíváncsiságból kérdeztem, nem szóltam le senki, vagy közöltem, hogy ne mosson többször, mint én. Miért kell rögtön így reagálni?

Én is minden nap mást adok a fiamra, sőt mi is minden nap mást veszünk fel, ezért kérdeztem. De mindegy, nem ez volt a kérdés, csak meglepődtem. Valaki írta korábban, hogy napi háromszor megy a mosógép. Nem kritikának szántam, de azért kérdezni csak szabad. Nem kell rögtön támadásnak venni.

2014. nov. 24. 18:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez egyértelmü, hogy az 1 gyerekes anya kevesebbet mos mint a 3 gyerekes. Ezen hogy lehet meglepődni?
2014. nov. 24. 19:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Mint ezt az előbb is leírtam, nem a te kommentedre reagáltam, hanem azéra, aki azt írta, hogy naponta 3-szor mos. De lépjünk már ezen túl, bocs, hogy megszólaltam.

Próbáld meg nem mindenen felkapni a vizet.

2014. nov. 24. 21:35
 15/15 szpring válasza:

NŐ nem létezik az alábbi 3 feltétel nélkül:

1.mosógép

2.fűtés

3.forró víz

FFi nem létezhet nő nélkül. erről szól a világ. :) (egy ffi)

2014. dec. 7. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!