Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyire lételemetek...

Anyukák mennyire lételemetek a mosógép?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy, hogy meghalnék ha nem lenne ? :D 3 gyerekem van :)
2014. nov. 23. 16:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem akinek nincs gyereke annak is elég nagy kicseszés lenne nélküle.

Mondjuk a kérdés értelmét nem igazán látom át, milyen választ vársz mégis? Nem hiszem, hogy lesz olyan, aki azt írja 5 gyerekem van nincs mosógépünk de minden happy...

2014. nov. 23. 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Én is így érzem, 2 gyerekem van, nem beszélve apuka munkáspolóiról. Minden nap megy a mosógép. Én lassan inkább úgy érzem, hogy szárítógép is kellene.
2014. nov. 23. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
A mosogatógéppel karöltve a legfontosabb gépünk. Na jó, azért a hűtő is fontos :-)
2014. nov. 23. 16:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Most megy a 3. adag mosás a szárítógépben. Pont ezen gondolkoztam, hogy a szárítógép is szuper dolog, de ha mosógép nem lenne...
2014. nov. 23. 16:30
 5/15 A kérdező kommentje:

Jólvan akkor nem vagyok egyedül :D

Én nekem egyenlőre a szárítógép nem hiányzik, mert a kandalló elé van téve a szárítóm, 1nap alatt simán megszárad :) Én minden másnap mosok, de van hogy 2 adagot egymás után, mint pl la ma is :)

Mosogatógéppel úgy vagyok, ha azt hoz nekem a jézuska, nem fogok megsértődni de kérni nem kérem :)

Ja igen a másik lételem pedig a hűtö, anélkül tényleg botrányos lenne az élet :)

2014. nov. 23. 16:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Aki ezt és a mosogatógépet feltalálta, nobel díjat érdemelne, az tuti. Mosom a pelust, decembertől két gyerekre, apa koszodan jön minden nap, gyereket sokszor napi 3* öltöztetem. Mosogatógép meg van, h. Napi 2-3 alkalommal is megy.
2014. nov. 23. 17:04
 7/15 anonim ***** válasza:

A múltkoriban elromlott a mikrónk... na én akkor is ki voltam, de az még megoldható, ha az embernek működik a tűzhely :P A mosógép szerintem alapszükséglet már a hűtővel együtt :)

Zsófia, gratulálok a második babához! "Együtt" vártuk az elsőt, aki nekem már a második volt :)

2014. nov. 24. 13:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem is fontos a mosógép, mert nagyon nem szeretnék mindent kézzel mosni, de néha ámulok, hogy mások mennyit mosnak.

Mi hárman vagyunk, heti egyszer, két menetet szoktam mosni, egy színes, egy fehér mosás. Mit csinátok ti, hogy napi 2-3-szor kell mosni?

2014. nov. 24. 13:33
 9/15 A kérdező kommentje:

Ti hárman vagytok. Mi öten. Nem tűnt fel??? Ha te mosol heti 2x akkor én miért ne moshatnék 3 gyerekre és 2 felnőttre heti 5x ? Megáll az eszem komolyan. Aszontya mit csináltok ti....

Utolsó előtti, akkor úgy látszik mi is együtt vártuk a babánkat, mert Zsófi is akkor volt babás mint én a harmadikkal :))) most mult 18 hós a fiam :)

2014. nov. 24. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Kedves 8.!

Nem azt írtam, hogy napi háromszor mosok, hanem, hogy a 3. mosás ment.

Én általában hétvégén mosok csak, addigra összegyűlik egy fehér, egy sötét egy színes.

Egyébként négyen vagyunk.

2014. nov. 24. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!