Sóós! 3,5 éves lnyom megitta a maradék boromat ilyen mi a teendő?
Figyelt kérdés
Itthon vok egyedul es már kicsit megartott a bor ilyenkor mit csinaljak vigyem valahova a kislanyomat? Kb 3-4 falatot ivott belole. Ha en egy kicsit reszeg vagyok es dokihoz vidzem akoorr elvehetik tölem? Van 2 masik gyerekem is es elegem lett az eletbol azert ittam2014. nov. 23. 15:10
21/34 A kérdező kommentje:
Vegyük úgy, hogy kikapcsolódtam. Talán ennyi még nekem is jár. Ha más már nem. Éppazon gondolkodtam fodrász 2 éve látott utoljára. Kozmetikus fél éve. Mióta elköltöztünk sehol sem voltam, mert egyszerüen nem tudok. És nem, nem zárta rám senki az ajtót, de azt megnézném hogy te 3 gyerekkel egyedül mit kezdenél, egy icipici faluban.
2014. nov. 24. 07:38
22/34 anonim válasza:
Az ivás mire megoldás? Tompulnak az érzékek, és utána sem jobb, ugye? Keress más megoldást a problémáidra.
23/34 anonim válasza:
19-es válaszolóval értek egyet, nem tudom miért kell rögtön a földbe döngölni a kérdezőt mert el akart lazulni... mindenki tudja hogy az alkohol nem megoldás a problémára, de legalább elfelejteti veled egy kis időre és nem azon kattog az agya az embernek... ettől még nem lesz alkoholista valaki... arra már magad is rájöttél kérdező hogy semmi baja nem lett a picinek amiatt hogy megitta a bort:) kb 20 éve egy ismerősöm kisfia (2 éves lehetett)baráti összejövetelen az unicum-ot húzta le fél pillanat alatt... ott ültünk kb 10-en körülötte , de mire bárki megszólalhatott volna már a gyerekben volt, azon kívül hogy 5 percig rázta a hideg semmi baja nem lett :) én magam meg kb 10 éve a lányommal megitattam a martinit... szülinapot ünnepeltünk a gyerekeknek almalé nekünk martini, ugyanolyan pohárban... jött a lányom, még nem tudott beszélni csak mutatta hogy szomjas én meg a kezébe adtam a poharat, hogy igyon.. néztem miért fintorog , de még mondtam is neki hogy finom idd csak meg... aztán pár percre rá mikor inni akartam a martinimből és belekortyoltam az almalébe jöttem rá, hogy a lányommal a martinit itattam meg :D hát aznap este nem kellett altatnom a lányomat :) szerencsére nem egy egész pohár volt csak az is pár korty :) előfordulnak ilyen balesetek úgyis, hogy az ember ott áll a gyerek mellett :)
24/34 A kérdező kommentje:
Ez jó volt utolsó :D
Hát nem, nem lett jó, de legalább 2 óra anélkül telt hogy nem azon gondoltam hogy vajon hogy a pcsába jutok el nődokihoz, vagy a NAV-ba hogyan megyek...érted? Nem bántam meg, mert akkor jó volt. Igaz most meg azon agyalok mivan ha az oviba eldicsekszik vele a lányom...na mindegy hát ez van.
2014. nov. 24. 08:43
25/34 anonim válasza:
nem érdekel, mikor voltál fodrásznál. Normális ember nem issza le magát a gyerekei mellett.
26/34 A kérdező kommentje:
Engem meg az nem nem érdekel, hogy a te értékrendedben ki a normális és ki nem az . :D
2014. nov. 24. 09:46
27/34 anonim válasza:
Egyedül soha nem ittam. Sem a gyerekek születése előtt, sem utána. Előttük meg pláne nem voltam még becsípve sem. Biztos én vagyok a gáz...
Megértem persze azt is, hogy valakinek ez jelenti a "megoldást", na de fényes nappal? Apuka hol van vasárnap délután?
28/34 A kérdező kommentje:
Dolgozik, mint mindig.
2014. nov. 25. 19:49
29/34 anonim válasza:
Milyen betegségre irnak fel bort?
Mik a tünetei?
30/34 anonim válasza:
Én vállalom, hogy szülés óta egy kortyot sem ittam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!