Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák szoktatok ételt rendelni?

Anyukák szoktatok ételt rendelni?

Figyelt kérdés

Ha igen, h0nyszir havonta és milyen okbol kifolyólag?

Hamburger pizza gyros és társaira gondolok :)

2014. nov. 21. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Átlag hetente egyszer, ha nincs kedvem főzni. Viszont én cukorbeteg vagyok, tehát olyasmit amit felsoroltál ritkán eszek. Általában grillcsirkét rendelünk és a köretet megcsinálom én.
2014. nov. 21. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, olyan okból, hogy pl. nincs kedvem főzni,nem volt idő főzni, nem tudtunk vásárolni olyat amiből főzhetnénk, vagy csak egyszerűen azt szeretnénk enni.
2014. nov. 21. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Párom hoz gyrost néha, hazafelé a munkahelyéről, kb. 1-2x havonta, ha nincs kedvem, vagy időm főzni. Hamburgert és pizzát nem eszünk. Gyrost is csak bulgurral. Ételt (főtt) már rendeltünk korábban, néhány hétig, amíg vizsgaidőszakom volt és inkább tanulással töltöttem a gyerek mellett megmaradt időt.
2014. nov. 21. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:

2-3 alkalommal havonta és egyszer eljárunk.

Oka: nincs kedvem főzni, nem tudtam főzni, vagy nem sikerült jól, vagy nincs kedvem mosogatni :D

2014. nov. 21. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Kajafutár jön a hét nagy részén, pizzát kb havi 3-4 alkalommal rendelünk. Csak a babának főzök, a sajátunkra nincs időm, nagyon anyás a kicsim.
2014. nov. 21. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Pizzát hamburgert rendelünk havonta 2-3 alkalommal. Vagy nem marad az ebédből semmi és már vacsorát nem akarok főzni, de általában a legjobb ok,hogy imádjuk azt a fajta pizzát, amit szoktunk rendelni. nagylány sültkrumplit kér olyankor, a picinek meg főzök külön de egyébként bébiételt kap még csak.
2014. nov. 21. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor dolgozom, mindig rendellek. A gyerekek esznek az oviban/bölcsiben, 1 fő miatt nem állok neki másnapra főzőcskézni.
2014. nov. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!