Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti szoktatok az...

Anyukák! Ti szoktatok az EBAY-ről rendelni? Mert nagyon szupi dolgok vannak és olcsó nagyon! Hogyan működik, Valaki esetleg segíteni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:

En gyakran szoktam. Van, amit azonnal meg lehet venni, mas dolgokra licitalni kell. Elore fizetsz, altalaban paypallal, es utana kuldik az arut. Europabol nincs semmi gond, mashonnan esetleg szamolni kell vammal es afaval (osszegtol fuggoen).

Olyantol erdemes venni, akinek sok pozitiv megitelese van, mert az nem ver at, bar most mar a paypal egyfele biztositas is, mert visszaszerezheted a penzed, ha megsem kapod meg az arut.

2014. jan. 10. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:

én is szoktam...Először is kell egy paypal regisztráció,amihez én hozzákötöttem egy kártyát,így nem kell utalni,hanem paypalon keresztül egyből a számlámról veszi le a pénzt.

Azt azért figyeld,h a szállítási költséggel együtt is megérje a dolog,ill. amit az első mondott az esetleges áfa/vám.

[link] itt találsz erről bővebben.

Amúgy milyen segítségre lenne szükséged?

2014. jan. 10. 09:08
 3/3 zabmester ***** válasza:
Szoktam, gyerekcuccot is, meg magunknak is, meg ajándékot, meg mindenfélét. Mondjuk ha valami kínait rendelek, az nagyon sokára szokott megérkezni, de az angliai cuccok 1-2 hét alatt itt vannak mindig.
2014. jan. 10. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!