Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt már valaki így? Szerintet...

Járt már valaki így? Szerintetek megcsináljam a tesztet vagy már úgy is mindegy?

Figyelt kérdés
Nov.9.-én volt 2sejttes beültetésem, tök jó volt minden majd rá 1hétre elkezdtem barnázni és szurkálni a hasam alatt, de akkor még csak nagyon enyhe volt arra gondoltam hogy biztos a beágyazódás miatt van. Teltek a napok és a barnaság átváltott nyúlós, alvadt kis darabos váladékká. Nov.23.-án kellene tesztet csinálnom de ma már erősebb lett a hasszurkálás és mintha a menszim kezdene megjönni olyan vérzés jelentkezett!
2014. nov. 21. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A beágyazódás hasonló, mint a menzeszes görcs. Én is nagyon intenzíven éreztem, aztán pozitív lett a teszt. Kitartás!
2014. nov. 22. 10:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszike!

Nagyon szeretnénk már a babát,de félek hogy ez menszi lesz!holnap kiderül!köszönöm hogy válaszoltál!

2014. nov. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!