Mikor összejöttetek, hány gyereket akartál? És a párod? Végül hány lett?
Mindig 3 gyereket szerettem volna-valószínűleg azért mert mi is hárman vagyunk testvérek.
A párom 2 akart.
Sajnos több mint 7 évet vártunk hogy az első sikerüljön, így nagyon valószínű, hogy egyke marad :(
Szia!
Mikor még csak jártunk, akkor mindketten 3 gyerkőcöt szerettünk volna. Mivel elég megterhelő várandósságaim voltak, a második után mondtam, hogy ennyi elég lesz. Aztán újra kedvet kaptam, 3 hét múlva érkezik a 3. gyerkőc.
Most vagyunk 36 és 34 évesek, a gyerkőcök 4 és 2.
Ferjem 3-4 sajatot, en egyet sem, mert mar volt egy lanyom az elozo hazassagombol es koszonom szepen boven eleg volt egyedul boldogulni vele. Aztan vegul belementem, de a szamot lecsokkentettem, igy osszesen 3-an lesznek. A nagy lanyom 4 eves, a kozos pici lassan 4 honapos... Es meg egy lesz maximum. Bar nagyon fuz, hogy tobb legyen, de en ugy erzem ennyi boven eleg.
26 vagyok, ferjem 24 eves.
Én amikor összejöttünk azt mondtam 2 gyereket szeretnék, de a férjem mindig is 3-ról álmodozott.
Most 2 fiú van, ha a dokim is rábólint jövőre lehet, hogy 3 gyermekünk lesz!
36 éves vagyok, a férjem 38.
Én is örülnék, ha egy tízessel fiatalabb lennék, de harminc felett találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!