Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mikor kezdtetek el...

Anyukák mikor kezdtetek el mozogni szülés után, mikor hol, mennyit, milyen tornát?

Figyelt kérdés
otthon, vagy teremben, vagy csoportfoglalkozásokon, napi, heti szint, hány óra, mikor éreztétek, hogy van már ehhez energiátok, vagy igényetek rá.
2014. nov. 18. 18:18
 1/6 A kérdező kommentje:
vagy kocogni, futni
2014. nov. 18. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, mert közel 30 kg-t híztam. De amint otthon mozogni kezdtem, apadt a tejem. Ugyhogy feladtam. 10 hónapig szoptattam és kövér voltam :) A férjem azt mondta, meg sem mozdulhatok amíg szoptatok :) most 15 hónapos a lánykám és 26 kg-t fogytam. Embere válogatja, nekem és 2 barátnőmnek sem jött be a torna...vagyis a tej rovására ment. Ha nem szoptatsz, akkor 6 hét után bármit lehet.
2014. nov. 18. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:

már fél éves a babám, kezdett furdalni a lelkiismeret, hogy én még nem álltam neki(de lassan tehetném, már hozzátáplálok)de a "sok" válaszból látom, nemigen kell izgulni

jó lett volna tudni minek van értelme, mert gondolom havi 2 x 5 percnek nem sok lenne, de mondjuk napi 10 perc..?

2014. nov. 18. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
de szóval szoptatás után?
2014. nov. 18. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A szoptatás alatt is lehet tornázni, de semmi megerőltetőt nem kéne. Az igazság az, hogy szülés után rögtön az 55 kilós versenysúlyomon voltam, de a hasam tiszta plöttyedt volt :P ...6 hét után kezdtem el esténként 15-20 perceket tornázni (nagyon aktív voltam a terhesség alatt is, a kiírt napon is tornáztam), hogy alakuljon valami hasizom féleségem. Lelkiismeret furdalásod pedig ne legyen. Akkor kezd, ha te jónak látod!
2014. nov. 19. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:

igen, engem is a lógó has zavar, azt hittem a bőrre nem is lehet tornázni(azt hiszem 7 réteg a bőr, az nagyon vastag)nem is gondoltam, hogy köze lenne a hasfalhoz, de azt mondták nekem nemrég, hogy márpedig a torna igenis segít (plusz én nagyon fáradékony vagyok, erre is jó lenne, de pont ez miatt nehezen szánom rá magam, féltem, hogy én vagyok csak "besavanyodva" és mindenki ugrál össze vissza.

én nem tudom magam egyenlőre ilyen "asszonyosan"elfogadni, még soha nem néztem így ki

habár ma megörültem(kb 4-5)nap pár órát volt rajtam hasszorító (ill deréktartó, mert szétment a gerincem)és visszahúzódott a hasam így fél év múlva, de nem tudom meddig "nem esik le".

na mindegy

2014. nov. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!