Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyutt maradnatok a parotokkal...

Egyutt maradnatok a parotokkal a gyerek miatt?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk hazasok,van egy kozos gyerek.

Az igazsag az hogy Mar abszolut nem szeretem,Minden nap nyug.

O azt mondja szeret,de ezt nem mutatja Ki,csak a negativ dolgokat kapom Minden nap,ugy erzem maximalisan kihasznal Minden teren.

Igazabol,ha a kisfiam nem lenne Mar reg veget vetettem volna egy egyaltalan nem mukodo kapcsolatnak.

Ti mit tennetek a helyembe?Turnetek ezt csak a pici miatt,mert hat neki csak az apja!

2014. nov. 18. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Más az, hogy apa és más az, hogy társ valaki. Ha társnak csapnivaló, akkor nem kell társnak lenni. Ettől még apa marad. Én nem élném le az életem áldozatként, mert a gyereken fog csattanni, hogy miatta hoztál ekkora áldozatot. Arról nem beszélve, amit egy boldogtalan anya napi szintű látványos rinyálása okoz a gyerekben, míg felnő. Ne tudd meg, én így nőttem fel. 14 évesen én kértem anyámat, hogy válljanak el, mert az agyamra mennek, de nem tették. Sajnos.
2014. nov. 18. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy tudtok - e élni külön - külön? Az anyagiak miatt. A gyereknek az nagyon fontos. Annak a félnek, akivel marad, mindenképp legyen munkája, különben nagyon nehéz lesz egyedül. Magára a kapcsolatra azt mondom, hogy az nem jó a gyereknek ha állandó ordibálás és egymás szidása között él, viszont ha ez nincs, akkor még lehet esélye a dolognak. Mérlegeld hogy a gyerek mennyit érez ebből a rossz kapcsolatból.
2014. nov. 18. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem. Ha nem érzem jól magam, azt a gyerek is tudja.

A pasit elhagynám - attól lehet jó apa -, és keresnék olyat, aki mellett boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Mindenkinek jobb így.

2014. nov. 18. 16:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Napi szinten veszekszunk..

Meg pici a fiunk,de szerintem Minden gyerek erzi a feszultseget.

Tul sokat var el.Semmi segitseg nelkul latom el az ot honapos babankat,bevallom eleg nehez,mivel elso gyermekem es nem igazan van el egyedul,Jo alvonak se mondanam.

A lenyeg,hogy Mar nagyon elegem van abbol,hogy amit kitalal,azt elvarja,hogy teljesitsem azonnal.

Jah es a gyerekkel se tul sokat foglalkozik.meg soha nem pelenkazta,furdette stb.. Ha hazajon par percre megfogja,ennyi.

Meg mikor itthon van,akkor is magamra kell csatolni a picit hordozoba,ha peldaul fozok..

2014. nov. 18. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
hát... nem nagyon törődik a családdal ezek szerint... A baba előtt is ilyen volt? Próbáljátok megbeszélni a dolgot, ne kertelj, mond meg neki hogy neked ez így rossz és ha nem változtat el fogod hagyni. Na jó ezt ne mondd neki, mert fenyegetőzni nem szép, de érezze hogy kimondtad és ennek súlya van. Én ez után adnék neki még egy kis időt hátha összekapja magát, közben pedig elkezdeném vizsgálni a lehetőségeimet hogy hova mehetnék a gyerekkel ha úgy alakul.
2014. nov. 18. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:

ha jó lenne a kapcsolatunk, "csak" a szerelem múlt el, akkor maradnék, bár előbb utóbb úgy is szerelmes lesz az egyik fél másba akkor meg borul minden.

de ilyen helyzetben nem maradnék egy percig sem a pasival.

2014. nov. 18. 17:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen en is ugy erzem,hogy hamarosan lepnem kell,mert ez hosszu tavon nem fog mukodni,en ebbe beleorulok..

Koszonom az oszinte velemenyeket..

2014. nov. 18. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:

apának is érnie kell egy férfinak

ha nem "neveled" akkor lazán le is mondhatsz róla, mert amúgy "kezelést" igényel a helyzet, de bevallom, engem is csak fárasztana, nem venném a nyakamba újabb gondnak

2014. nov. 18. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Amíg nem voltam ebben a helyzetben, addig nagy büszkén én is azt gondoltam, hogy egy percet sem maradnék ilyen kapcsolatban. Nos, az elmélet és a gyakorlat egész más, és most így élek. És rájöttem, hogy nagyobb a tűrőképességem, mint gondoltam.
2014. nov. 18. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem a válásom utólag nagyon jó döntésnek bizonyult, csak azt bánom, hogy amikor már felismertem, hogy ez nem menthető, nem léptem azonnal. Így még jobban elmérgesedett a viszony, ha nem várok a végsőkig amikor már az is irritált hogy egyáltalán a lakásban van, akkor talán normálisabb maradt volna a kapcsolatunk.
2014. nov. 19. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!