Egyutt maradnatok a parotokkal a gyerek miatt?
Nem vagyunk hazasok,van egy kozos gyerek.
Az igazsag az hogy Mar abszolut nem szeretem,Minden nap nyug.
O azt mondja szeret,de ezt nem mutatja Ki,csak a negativ dolgokat kapom Minden nap,ugy erzem maximalisan kihasznal Minden teren.
Igazabol,ha a kisfiam nem lenne Mar reg veget vetettem volna egy egyaltalan nem mukodo kapcsolatnak.
Ti mit tennetek a helyembe?Turnetek ezt csak a pici miatt,mert hat neki csak az apja!
Nem. Ha nem érzem jól magam, azt a gyerek is tudja.
A pasit elhagynám - attól lehet jó apa -, és keresnék olyat, aki mellett boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Mindenkinek jobb így.
Napi szinten veszekszunk..
Meg pici a fiunk,de szerintem Minden gyerek erzi a feszultseget.
Tul sokat var el.Semmi segitseg nelkul latom el az ot honapos babankat,bevallom eleg nehez,mivel elso gyermekem es nem igazan van el egyedul,Jo alvonak se mondanam.
A lenyeg,hogy Mar nagyon elegem van abbol,hogy amit kitalal,azt elvarja,hogy teljesitsem azonnal.
Jah es a gyerekkel se tul sokat foglalkozik.meg soha nem pelenkazta,furdette stb.. Ha hazajon par percre megfogja,ennyi.
Meg mikor itthon van,akkor is magamra kell csatolni a picit hordozoba,ha peldaul fozok..
ha jó lenne a kapcsolatunk, "csak" a szerelem múlt el, akkor maradnék, bár előbb utóbb úgy is szerelmes lesz az egyik fél másba akkor meg borul minden.
de ilyen helyzetben nem maradnék egy percig sem a pasival.
Igen en is ugy erzem,hogy hamarosan lepnem kell,mert ez hosszu tavon nem fog mukodni,en ebbe beleorulok..
Koszonom az oszinte velemenyeket..
apának is érnie kell egy férfinak
ha nem "neveled" akkor lazán le is mondhatsz róla, mert amúgy "kezelést" igényel a helyzet, de bevallom, engem is csak fárasztana, nem venném a nyakamba újabb gondnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!