Terhesség türelmetlenség, elmúlik? Milyen anya leszek igy? Félek
Van egy közel 4 évesem, 34 hetes vagyok.
KiKészülök teljesen, idegbeteg vagyok semmi türelmem, kiabálok...
Bűntudatom van, eddig nem voltam ilyen, változik szülés után?
Vagy mit kezdek én 2 gyerekkel???
Imádom a fiam, de nem tudom elviselni a visszabeszélést, hisztit. Folyton kiabálok.
Mi lesz ha meglesz a pici is?
Segitsetek, nem akarok rossz anya penni.
Nem akarok roszat a nagy fiamnak sem...
Folyton sírok, ez a babának sem jó
Nne értsenek félre nagypn várom a babát. A fiamat is imádom, de kiborít hs éjjel felkel , ha hisztis...
Mi pesz hs megszületik a pici??
Egész nap aludnék, elviszem oviba alszom, megfőzök, negyek érte.
De igy is hulla vagyok teljesen.
Párom segít amiben tud, ő fürdet lefoglalja a nagyot de ez se jó.
Ugyérzem kikészülök
Az en fiam Is 4 eves, 37 hetes terhes vagyok. Sokszor vagyok ingerlekeny, es akkor a fiam is hisztis. Ha en turelmes vagyok o is egy kisangyal. Eloszor magadban keresd a hibat. Most tombolnak a hormonok, tudom, hogy nehez nyugodtak maradni, de hidd el megeri.
Az en fiam. Sak napi 3 orat van oviba, azt is csak heti 4 nap. A ferjem allando delutanos. Kulfoldon elunk semmi segitsegem. Tul kell elni ezt az idoszakot. Szules utan rendezodnek majd a dolgok. Kitartast!
Próbálok türelmes lenni. De hofy őszinte legyek, nem megy;(
Mikor nyugodt vagyok, leülünk játszani fél órán belül brutális hiszti lesz belőle.. IlyEnkor én is kiakadok, úgy érzem semmi nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!