Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális- e, hogy...

Szerintetek normális- e, hogy a férjem nem segít be gyakorlatilag semmit a csecsemőnk nevelésébe?

Figyelt kérdés

Nem veszi át, nem altatja, nem pelusozza, max. játszik vele és megfogja, míg eszek!

Én meg lassan tönkre megyek, mivel nincs senki segítségem!

Nektek mennyit segít be a férjetek? Mit tegyek?

2014. nov. 12. 12:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Még valami kérdező,segítség gyanánt annyit mondok,hogy ne foglalkoztasd egésznap a gyereket,szoktasd rá,hogy egyedül is el legyen,ezt nem úgy gondolom,hogy berakod a járókába és csá,hanem,hogy amíg főzöl Ő foglalja el magát,menj ki wcre,ha 9 hónapos akkor már nem ici-pici újszülött,meg kell tanulnia,hogy anyának más dolga is van,ha egésznap szórakoztatod,magadnak a háztartásnak stb nem hagysz időt tényleg tönkre mész benne,de ettől függetlenül még mindig úgy gondolom a párod is szálljon be,ugyanis ketten vállaltátok.
2014. nov. 12. 13:26
 12/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, igazatok van, változtatni kell, de surgősen! Ez hosszú távon nem fog menni így..

2014. nov. 12. 13:33
 13/29 anonim ***** válasza:
72%

Megèrtelek, engem is lefàraszt afiam, pedig csak 6 hónapos....è tudom hogy lepontoznak ezèrt de hàt minek hazudjak. Belestem egy kötötsègekkel teli itthonlètbe egy borzalmas terhessèg utàn úgy hogy előtte 28èvig azt csinàltam amit akartam, miden csak magamtól függött, most mindenhonnan elkesek :-)

Nekem sincs segítsègem gyerekotthonosak vagyunk mindketten mègcsak csalàdi pèldàk sincs, de a fèrjem mindenben segít!

2014. nov. 12. 13:41
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem sem normális, fogd be őt is. Beteszi a babakocsiba, elmegy vele sétálni. Ehhez nem kell semmi, te meg tudsz egy órát pihenni.

Az a baj, hogy az ilyen férjeknek hiába mondod, úgysem fogja csinálni, ha magától nem jut eszébe.

De tényleg próbáld, hogy ne szórakoztasd a kicsit megállás nélkül. Játsszon ő is magában, attól ott lehetsz mellette, de kicsit kifújod magad.

2014. nov. 12. 13:42
 15/29 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a férjed még csak nem is sejti mekkora munka. Ha nem akar segíteni, és terel,h ez nem is nehéz, én lelépnék a helyedben 3-4 órára. Annyi is bőven elég lenne neki, hogy rájöjjön mennyire nehéz.
2014. nov. 12. 13:44
 16/29 anonim ***** válasza:
79%
beszéljétek meg - és te számold be a napi 8 órás munkaidejét, mert ott dolgozik
2014. nov. 12. 13:44
 17/29 A kérdező kommentje:

A picimmel az a gond, hogy ha nem foglalkozok vele, sír!

Leülök egy percre, beteszem a járókába, és már sír, kéreckedik ki!

A párom meg képtelen lenne 3-4 órát vele lenni:)))

Félnék is otthagyni vele! Mivel nem tudja, mit csináljon a gyerekkel..

2014. nov. 12. 13:52
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem okoskodni akaroo, de ez most 9 honap utan tunt fel? mi hazakottunk a korhazbol, aznap mar pelenkazta, altatta, nincs kecmec.. mondjuk szivesen is csinalja, de siman melyvizbe dobtam szegenyt az elejen:-) imadja, turelme is sok van hozza. A ferjedet meg te ismered a legjobban, en mikor osszejottunk lattam h remek apa lesz.. o most valtozott meg??
2014. nov. 12. 13:58
 19/29 A kérdező kommentje:

Jaja, igazad van!

Nem most változott meg!

Igazából egy elkényeztettet egyke, anyuci kedvdnce volt mindig!:))) de a babát nagyon akarta!!!! Csak a felelősséget nem érzni...vagyis inkább hárítja rám!, meert én úgyis mindent tudok és meg is csinálok! Szereti a kicsit, de engem mem sajnál és nem segít, hiába hulla vagyok nap végére!

2014. nov. 12. 14:06
 20/29 anonim ***** válasza:
A férjed dolgozik, vagy Ő is otthon van? Bocsi ha már írtad, felületesen olvastam végig a válaszokat.
2014. nov. 12. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!