Nem akarom megsérteni a válaszolót aki ezt írta,de szerintem brutál....:DDDD
Idézem:
"A jó dokcsinéni nem adott kencsikrémet a fütycsijére??
Mert kellett volna.Egy gyulcsicsökkentőt,meg egy érzéstelenitőcsit.És ha fáj,akkor is vissza kell húzcsizni,mert újra lepadcsizik.És utána kell bekencsizni krémcsivel.Kb egy hétig kell csinálni,hogy később ne legyen gondcsi, és ne kelljen körülmetélcsizni.:-))"
Ez most komoly...? Nagyon durván hangzik.Biztos megőrülnék ha beszélgetnem kellene vele.szegénykém....
2010. jan. 27. 21:23
3/16 A kérdező kommentje:
:)Remélem majd válaszol ide,mert engem is érdekelne hogy ezt komolyan gondolta/írta e?!Biztos csak vicc....:)))
2010. jan. 27. 21:25
4/16 anonim válasza:
Szegény gyerek, azzal is így beszélhet? Hát nem is tudom, hogy ezen sirja vagy nevessek :)
5/16 anonim válasza:
Nekem volt szobatársam beszélt így:D Jellemző mondata volt: "fürcsizünk tuscsival,hajcsit mosunk sampcsival"
6/16 anonim válasza:
Sztem ez inkább felhívás...te is így beszéltek,vagyis mi...csak nem egy mondaton belül használunk ennyit csi-t
Tejcsi Tojcsis nyák...fojjjj XD ^^
2010. jan. 27. 21:26
7/16 anonim válasza:
Ennyire durvát még nem olvastam.De engem is idegesít a tejcsi,szopcsi meg a többi ilyencsi.Hogy fog ez a gyerek majd beszélni,ha az anyuka így beszél? Viheti majd logopédushoz a szegény gyereket.
2010. jan. 27. 21:27
8/16 anonim válasza:
nagyon cuki -ari !
2010. jan. 27. 21:29
9/16 anonim válasza:
Ugye mint a showder klubban: Szia Ádi! Mi a vélcsi az új szemcsimről?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!