Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék olcsón vásárolni...

Hol tudnék olcsón vásárolni rajzeszközöket a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
9 fős bölcsis csoportban vagyok szmk-s szülő. Elég kevés az a pénz amibből gazdálkodni tudok. Egészen piciknek való (tehát vastag) zsírkréta, filctoll és egyéb dolgok kellenének. Sajnos a legtöbb helyen alapból nincs is nekik való dolog :(
2014. nov. 8. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Papír-írószer nagyker. Ott nagy választék van, és jobb árak.
2014. nov. 8. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Auchan
2014. nov. 8. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy ilyen nagykerben bárki vásárolhat? Bp-en tudnál ajánlani?
2014. nov. 8. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az Ikeá-ban veszem az ovis csoportomnak a cumókat. Vagy betérek néha az euro-s boltokban, ahol mindig egy rahedli "vackot" találok jó áron.

Múltkor pl. 20 darabos (elég szépen fog mai napig) filctoll készletet vettem 200 Forintért.

Ma vettem a Tescoban színezőt 300 Forintért, amit a férjem a m.helyén sokszorosít, így a gyerkőcök tudnak majd készülni a télapóra, stb.

Mondjuk, nálunk a szülők is fénymásolnak a m.helyükön és van olyan m.hely, ami támogat is minket (adományoz).

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[Ezt használjuk bábkészítésnél, stb]

[link]

[link]

[link]

Egyébként az IKEA-nak van ilyen Peták gyűjtő programja is. Én a szülőin fel is hívtam a szülők figyelmét rá.

Van a csoportomban 5 gyerkőc is, akik ott laknak mellette. Ők szinten mindennap vagy másnap bemennek egy pecsétre.

6 darab pecsét = 3 peták

Van Peták füzet is, amiben benne van, hogy mire lehet őket beváltani.

Múltkori szezonból pl. így váltottunk be filctollat.

De ezt is kiváltottuk (kettő darabot):

[link]

És még egy hintaszarvast is, amit az udvaron használhatnak a gyerekek, mert csak egyet tudtunk kiváltani és így nem jutott a másik csoportba is.

2014. nov. 8. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Lejjebb találod a Peták ajánlatokat (2015. aug. 31-ig érvényes):

[link]

Nálunk a 25 főből 18-an gyűjtik szorgosan a pecséteket. Szóval nekünk elég szépen és hamar összejönnek a petákok.

2014. nov. 8. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:

A petákot ismerem én is, de sajnos nincs a közelben ikea :(

Most még a kik jutott eszembe. Ott jó áron vannak a dolgok?

2014. nov. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!