Halloweenre milyen jelmezt terveztek a gyerekeknek? :-)
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 18:14
1/16 anonim válasza:
Ennyire azért nem érek rá.
Ja, és itt halottak napja van, amit nem nagyon kéne ünnepelni. Szánalmas ilyet tanitani a gyereknek
2/16 anonim válasza:
Első ne légy már ennyire negatív, bölcsiben, oviban lehet, hogy szerveznek beöltözős bulit.
Az enyém Superman lesz, ha nem betegszik meg éppen (már farsangkor is az lett volna, de akkor épp beteg volt)
3/16 anonim válasza:
Elég gáz, ha a bölcsikben, ovikban szerveznek ilyeneket. Magyarországon halottak napja van, amikor nem kell bulizni.
4/16 anonim válasza:
Halloween: október 31
Mindenszentek: november 1
Halottak napja: november 2
5/16 anonim válasza:
Magyarorszagon kb annyi ertelme van Halloweent unnepelni, mint az USAban Marcius 15.-et. De ha igy haladunk, lesz itt meg Halaadas is....
6/16 anonim válasza:
ha egyszer lesz gyerekem, ő nem fog részt venni ilyenekben. Én abszolút az Amerika-majmolás ellen vagyok. Az utolsó válaszolóval értek egyet.
7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem vidam kis nap lesz. Mi,mindharman, kaloznak oltozunk :-) . Persze,megertem azokat a szuloket akik nem tartjak. Miert is csinalnanak egy vidam napot a gyerkocoknek. Biztos nem lesznek szomcsik ,ha latjak a tobbi gyereket beoltozve,jokedvuen...:-D . Mindegyajd a temetobe ,halottak napjan jol erzik magukat..NEM
2014. szept. 16. 20:02
8/16 anonim válasza:
Hát kérdező, normális embernek szomorúság, ha meghal valakije. ..
9/16 anonim válasza:
Ne aggodj, csinálok énis vidám, boldog napot a gyerekeimnek, de az nem a halottak napja lesz... 1es voltam
10/16 anonim válasza:
Semmilyet. Szerintem se az a megfelelő időpont bulizni. Az oviban se szerveznek programot. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!