Rossz anya vagyok igaz?
Figyelt kérdés
Másfél éves a fiam, és egyszerüen nem hagyja magát pelenkázni és öltöztetni. A pelebkázás ami idáig fél percbe sem telt, most 5 perc. Az öltöztetés ami idáig 3 perc volt, most 10 perc. Sajnos az idegrendszerem már nem az igazi és van hogy rákiabálok. 3. baba, a nagyokkal ilyen nem volt. Már utálom pelekázni és öltöztetni, kész rémálom az egész. Húzom halasztom mig tudom... Szerintetek rossz anya vagyok? Én már annak érzem magam.2014. nov. 8. 10:09
11/12 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz anya.Ne legyen már ennyire kicsi az önbizalmad,hogy vadidegeneket kérdezel erről. A nagyképű "ki ha én nem" típusú tyúkok úgyis beszólogatnak,és még jobban lerombolják a maradék önbizalmad,önbecsülésed.
Elfáradtál és kimerültél,nálam az első gyereknél vannak pillanatok,hogy úgy érzem ebből elég,a kiabálás sajna ahogy nő egyre jellemzőbb,igaz nekem már nem babám van. Az anyuka sem egy érzéketlen robot.valahogy Próbálj kikapcsolódni,és beszéld meg a 1,5 éveseddel a dolgot már nagyon is érti,pl.: nem akar felöltözni nem mentek játszótérre stb.
12/12 anonim válasza:
Hát, a másfél évesem is pont ezt csinálja. Szerintem lenne "jobb" dolga is ezalatt a pár perc alatt, és csak ennyit akar közölni, hisztivel. Van, hogy én sem bírom cérnával, és mikor már ezredszer igazítom meg alatta a pelust, és már csak épp annyi hiányozna, hogy a ragasztócsíkot ráhúzzam, neki annyi idő épp elég, hogy még egyszer kihúzza a fenekét,na akkor én is kiabálok már. Nem hiszem, hogy ez a mi idegesítésünkről szólna direkt. A figyelemelterelés jól működik, csak mindig mást adj a kezébe. A telefonok, távirányítók, tiltott ,de persze biztonságos dolgok ilyenkor bejönnek nálunk.Türelem. Nem vagy egyedül a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!