Mi a véleményetek a Gellért, Hunor nevekről?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 20:35
1/22 anonim válasza:
Szép mindkettő, a Gellért jobban tetszik.
2/22 anonim válasza:
Hunor!!!Nagyon nagyon tetszik!:)
3/22 anonim válasza:
Nekem a Gellért nagyon tetszik. A Hunor is szép, de nekem komolynak hangzik.
A Gellért nevet választanám. Nekem nincs ilyen nevű ismerősöm, így annál inkább tetszik.
4/22 anonim válasza:
Szia!
Szépek, magyar nevek, tetszenek,de én nem adnám a gyerekemnek. Hunorka?Gellértke?Az én fiam Szabolcs
4,5 hónapos kisfiú anyukája /Z/
5/22 anonim válasza:
Én Gellértet szerettem volna a fiamnak, de a férjem hallani sem akart róla.....:( De mostmár el sem tudnám képzelni, h az legyen, viszont ez a név mindig a szívem csücske marad.
6/22 anonim válasza:
20:47!!! Nem muszáj minden nevet becézni, ezek anélkül is szépek.
7/22 anonim válasza:
Nekem is bejön mindkettő:) SZépséges nevek,csak a Hunorról a Kiszel Tünde pasija ugrik be mindig S:
A Gellért még annyiban jobb,h dallamosabb:)
8/22 A kérdező kommentje:
A kisfiamat hívják Gellért Hunornak. Csak ma megjegyezték, hogy hogyan tudtunk így ki**szni a gyerekünkkel?
2010. jan. 26. 21:19
9/22 anonim válasza:
Aki megjegyezte annak hogy hívják a gyerekét?
10/22 anonim válasza:
Az egyik választ mintha én írtam volna. Én is Gellértet akartam a kisfiunknak, de az apukája megvétózta. A Hunor is nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!