Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérdésem első sorban a szülökh...

Kérdésem első sorban a szülökhöz szól. Mit szólnátok, ha a lányotok egy néger férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 13:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

A kérdező vagyok...(a másik telóm lemerült)

Az apropója a kérdésnek az, hogy én vagyok a lány. (20éves) Érdekelt, hogy más hogyan reagálna. A szüleim elvileg nem rasszisták, bár elég homofóbok. Én meg megismerkedtem egy néger fiúval egy pár hónapja és nagyon bejön a stílusa (meg minden). Ma-egy pár hetes szünet után-újra összefutottunk és elkérte a számomat. Ő és én is Bp.-n dolgozunk, de nem egy helyen. Viszont egy vonattal megyünk reggel így ismertem meg...

2014. nov. 3. 14:41
 22/31 anonim ***** válasza:
8-as vagyok! Lehet lepontozni tudatlanul! Én több százat ismerek. TI????
2014. nov. 3. 14:41
 23/31 anonim ***** válasza:

Még mindig a kérdező vagyok :)

Azt nem tudom, hogy Ő mennyi idős (valamivel idősebb nálam). Diplomája van, tanulni jött az országba és maradt is végül. Nagyon rendes, de annyira nem ismerem még. Félek, hogy a szüleim csak azt hinnék, hogy azért kezdek vele mert provokálni akarom őket...

2014. nov. 3. 14:45
 24/31 anonim ***** válasza:
Hátha nem gondolnák azt :-) ... Beszélgess velük erről ,először csak mesélj a fiúról ,hogy megismerkedtél vele ,aranyos ,kedves ,nem kell feltétlenül elmondani (még) ha járnál i vele ... majd leszűröd a reakciót .
2014. nov. 3. 14:48
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

- Mama megismerkedtem egy homó pasival.

- Minek az neked?

- A barátja Bi és ni gger.

- Te jó ég!

- Vicc volt, nem bi, és nincs homó se, csak egy ni gger.

2014. nov. 3. 14:53
 26/31 anonim ***** válasza:
88%

Nem lenne semmi bajom vele.

Én egy olyan édesanya vagyok, akinek a férje afrikai származású és kevés nála dolgosabb, tanultabb, türelmesebb férfit ismerek. Kiegyensúlyozott, normális családi életet élünk, jó körülmények között, tanult emberek vagyunk mindketten, természetesen dolgozunk és szeretjük a gyermekünket.

Nem szabadna az adott ember megismerése előtt valakit totálisan leírni CSAK a származása miatt, de tudom, hogy ez az általános.

Az én férjem pici korától besegített a babánál, ő is volt otthon vele GYED-en (NEM segélyen!) stb.

Sajnos már nem élnek a szüleim, de biztosan nagyon büszkék lennének a vejükre, családjukra, unokájukra.

Természetesen nyitott, érdeklődő, szépen beszéli a magyar nyelvet, írni-olvasni, ügyet intézni is tud normálisan- és a magyar mellett még másik 3 nyelven verhetetlen :)

Ja és persze normálisan fizet adót, járulékot, mint bárki más.

Alapvető, hogy rendezettek vagyunk, rendszeresen tisztálkodunk, igényes, rendes ruházatban járunk (és bizony ő is fogta már meg a vasalót és látta el a családot, amikor pl. én beteg voltam vagy túlórázni kényszerültem!), rendszeresen sportolunk (ő maratont is fut, versenyszerűen is sportol más sportágban).

Nem értem, miért lenne ő kevesebb vagy rosszabb, csak mert nem magyar állampolgár vagy nem europid rasszból származik.

(az itteni korábbi kommenteket olvasva pedig már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nemcsak hogy "néger", de még vallásgyakorló muszlim ember is- mégsem járok csadorban, nem tesz megjegyzéseket az öltözködésemre, nem terrorozál, sőt elfogadja az én vallásomat és én is az övét. A gyermekünk pedig ebbe a nyelvi-vallási-kulturális sokszínűségbe nő fel, máris 2 nyelven folyékonyan beszél.

Ha lányom lenne és idegenországbeli férfival ismerkedne meg (vagy a fiam egy külföldi lánnyal), akkor nem azon pörögnék, hogy miben néz ki másabbul, mint én- hanem azt nézném, hogy tisztességes, normális-e a párja, szeretik-e egymást, egyenrangú-e, szeretetteli-e a kapcsolatuk.

2014 van és szeretjük hangoztatni, hogy Európa közepén élünk. Fejben és szívben is ott kellene :)

2014. nov. 3. 15:19
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez az 26 .-os !!!! SZÉP VOLT :-)))))) !!!!!
2014. nov. 3. 15:41
 28/31 anonim ***** válasza:
Örülnék a boldogságának.
2014. nov. 3. 15:51
 29/31 anonim ***** válasza:
A szarmazasa nem erdekelne csak az hogy normalis legyen.
2014. nov. 3. 16:55
 30/31 anonim ***** válasza:

Hát ahol én élek, maga a néger szó is már erősen rasszista.

Attól függ milyenek a szüleid. Ha nagyon konzervatívak, akkor nehéz lesz elfogadtatni velük. Magyarországon sok helyen még mindig nem fogadják el a más származást. Pedig ez egy akkora baromság! Ismerőseim élnek családi erőszakban, piálós férjjel, nevelik a gyerekeiket érzelmek nélkül, veszekednek éjjel-nappal a házastársukkal. Szerintem ez szárzor rosszabb, mint egy fekete vagy ázsiai vagy akármilyen férj. De ez persze elfogadott, vagyis ezen nem hökkennek meg. De az, hogy egy fehérbőrű nő egy feketebőrű pasival sétál kézen fogva...na azt megszólják. Budapesten már nem annyira, de vidéken nagyon.

Én külföldön élek, itt annyi de annyi vegyes házasság van, hogy fel sem merül ez a kérdés. A nővéremnek viszont otthon most egy arab pasija van....háááát a szüleim kitérnek a hitükből, évek óta nem tudják elfogadni. Na jó mondjuk egy arab azért más tészta.

Én személy szerint teljesen el tudnék fogadni egy fekete férfit, ha normális. Csak a személyiséget nézném. Abban viszont kő kemény elvárásaim vannak.

2014. nov. 3. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!