Egy 12 éves gyereket, mennyi időre mernétek otthon egyedül hagyni?
Figyelt kérdés
Illetve leengednétek-e egyedül a boltba, hogy vegyen pl. 1 kg kenyeret, vagy hagynátok-e neki, hogy BKV-n egyedül utazzon?2014. okt. 31. 20:05
11/14 anonim válasza:
Az én lányom még nincs ennyi idős, de arra emlékszem, hogy én 12 éves koromban egyedül HÉVeztem hetente többször az agglomerációból Budapestre, és ott is egyedül tömegközlekedtem.(A szüleim ott dolgoztak)A nyári szünetben minden nap, egész nap otthon voltam, önállóan főztem, takarítottam, bevásároltam, Gyakran előfordult, hogy délutánonként elmentem a szüleimhez budapesti munkahelyükre. És én a mások szerint agyonféltett egyke kislány kategóriába tartoztam (igaz, ottalvós bulikba nem engedtek, és este 9-ig haza kellett érnem).
12/14 anonim válasza:
10,5és 12 éves fiam ,szünetekben fél napokat egyedül van itthon amig mi dolgozunk.
13/14 anonim válasza:
Milyen életképtelen gyerek már az, aki 12 évesen nemhogy egyedül, de még szülővel sem hajlandó (képes?) tömegközlekedési eszközöket használni? Normális esetben egy ekkora gyerek már egyedül jár iskolába, meg onnan haza, és otthon egyedül megvárja, amíg a szülei hazaérnek a munkahelyükről. Beteges dolog ennyire túlfélteni egy gyereket.
14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy az én szüleim voltak velem ennyire elvetemültek, de én 5 évesen le lettem küldve a boltba és első osztálytól kezdve a szüneteket egyedül töltöttem otthon. Soha semmi katasztrófa nem történt. Harmadikos koromtól volt mobiltelefonom, azon el tudtak érni. Mikrót tökéletesen tudtam használni. Kicsit úgy érzem, hogy a mai gyerekeket direkt nevelik életképteleneknek, pedig nem vagyok öreg a 22 évemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!