Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van kedvetek ötletelni? (lány...

Van kedvetek ötletelni? (lány név)

Figyelt kérdés

Már a 8. hónapban járok, de a párommal még mindig nem tudtunk dönteni a nevet illetően. Ő külföldi, én magyar, az ő családja mindenképp amerikai nevet szeretne a lányunknak, az én családom pedig magyar nevet, mi úgy gondoltuk, valami olyan nevet keresnénk, ami mindkét országban elfogadható, és nem kelt túl nagy feltűnést, de mégis kicsit különleges.

Mivel félig néger kislányról van szó, semmiképp sem tudnék túl komoly nevet elképzelni, tehát ilyen Andrea, Viktória és társai nálunk nem játszanak, és a túl populáris Zoé, Hanna, Anna stb sem. Ne értsétek félre, gyönyörű nevek, egyszerűen csak nem érzem úgy, hogy ez a picihez passzolna.

A mi ötleteink ezek: Alisa, Britta, Eisa, Klea, Lora, Mona, Naomi, Riana és a Tiara, de persze bármilyen javaslatra, tanácsra nyitott vagyok.

Nektek ezek a nevek hogy tetszenek? Melyik tetszik és melyik nem? Tudnátok esetleg új ötletekkel előállni?

2014. okt. 31. 11:11
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb választ :)) Az általad felsorolt nevek közül a Kloé és Stella tetszik nagyon!
2014. nov. 2. 18:37
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Lora, Stella
2014. nov. 2. 21:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Eszembe jutott még pár név:

- Szonja

- Lea

- Ella

- Odett

- Olívia (bár lehet ez kicsit komoly név)

Üdv., Hanna (aka 13, 17, 20 sz. versenyző)

2014. nov. 4. 19:11
 24/30 anonim válasza:
100%
Tiana nagyon szép név :)
2014. nov. 4. 19:15
 25/30 anonim válasza:
100%
réka :)
2014. nov. 4. 19:26
 26/30 anonim ***** válasza:
Én ajánlottam a Tianát. :) Esetleg még Pamina?
2014. nov. 8. 18:29
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok-sok ötletet és segítséget, Zafíra, Jamina és a Tiana maradt a neveink közül, végül úgy tűnik, a Tiana győzött :)
2014. nov. 20. 19:28
 28/30 anonim ***** válasza:
Jujj, én ajánlottam a Tiana nevet! :) Gratulálok, szerintem szép választás!
2014. nov. 23. 11:01
 29/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Múlt héten született meg Tiana Beth Rivers, gondoltam megmutatom őt nektek, ha már ennyit segítettetek a névválasztásban :)

[link]

2014. dec. 7. 11:33
 30/30 anonim ***** válasza:
Istenem, de édes! Gratulálok! :)
2014. dec. 7. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!