Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van kedvetek ötletelni? (lány...

Van kedvetek ötletelni? (lány név)

Figyelt kérdés

Már a 8. hónapban járok, de a párommal még mindig nem tudtunk dönteni a nevet illetően. Ő külföldi, én magyar, az ő családja mindenképp amerikai nevet szeretne a lányunknak, az én családom pedig magyar nevet, mi úgy gondoltuk, valami olyan nevet keresnénk, ami mindkét országban elfogadható, és nem kelt túl nagy feltűnést, de mégis kicsit különleges.

Mivel félig néger kislányról van szó, semmiképp sem tudnék túl komoly nevet elképzelni, tehát ilyen Andrea, Viktória és társai nálunk nem játszanak, és a túl populáris Zoé, Hanna, Anna stb sem. Ne értsétek félre, gyönyörű nevek, egyszerűen csak nem érzem úgy, hogy ez a picihez passzolna.

A mi ötleteink ezek: Alisa, Britta, Eisa, Klea, Lora, Mona, Naomi, Riana és a Tiara, de persze bármilyen javaslatra, tanácsra nyitott vagyok.

Nektek ezek a nevek hogy tetszenek? Melyik tetszik és melyik nem? Tudnátok esetleg új ötletekkel előállni?

2014. okt. 31. 11:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Lora és Tiara tetszik.

Esetleg Kiara, Zafira?

2014. okt. 31. 12:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Willow, Villő.

Lara, Lotti, Sarah, Sára.

2014. okt. 31. 12:59
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Rita, Amira, Vanessa, Felícia

Hogy tetszenek?

2014. okt. 31. 13:29
 14/30 serenity* válasza:
100%

[link]

Ebben talalsz olyan neveket(jelentesukkel egyutt)amik Mo-n is vannak.

Nalunk ha majd napirendre kerul ez a kerdes 100% hogy csak olyan nevet valasztunk amit itt is-ott is ki tudnak ejteni :)

2014. okt. 31. 14:59
 15/30 A kérdező kommentje:

#3-as válaszolónak nagyon köszönöm az újabb névötletet, és a véleményét is :) a Tiana szintén felkerült a listánkra.

#4-es válaszolónak az ötlete is nagyon tetszik, az Eliza nagyon kis csajos név, bár a Henriett nekem annyira nem tetszik, azért felírom azt is, és a véleményt is nagyon köszönöm! :)

#6-os válaszoló nevei közül a Belinda nagyon tetszik, a többi sajnos már "foglalt" a családtagok által.:)

#7 és #8as válaszolónak szintén köszönöm a véleményt :)

#9-es válaszoló szuper ötletet adott, az Asha nagyon tetszik, nekem a Bella túl finomkodós, ennek ellenére köszönöm!:)

#10, az Izabella szintén fantasztikus név, de túl gyakori lett a Twilight mánia óta :( Mindenesetre köszönöm az ötletet!

#11-es fantasztikus ötlet a Zafira! Komolyan! Fel is írtam a listára; a Kiara is szép, de az a baj, hogy ahol a párom lakik, majdnem minden 4. néger kislányt így hívnak :( Pedig ez a név mindenkinek tetszett a családból :(

#12-es nevei közül a Lotti tetszik, felírtam, aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle :)Köszönöm!

#13-as köszönöm az újabb neveket, az Amira nagyon tetszik :) Vanessa, Felícia nekem túl komoly, szeretnénk valami rövidebb, egyszerűbb de mégis szép nevet, a Rita pedig nem az én esetem. Az Amira viszont szuper ötlet, felírtam, köszönöm :)

Serenitynek köszönöm a linket, mi is olyan nevet szeretnénk választani, ami itthon is és kint is kiejthető név.:)

Minden választ felpontoztam, örülök, hogy ennyien segítetek! :)

2014. okt. 31. 15:28
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Cassandra,Cassy,Gitta.
2014. okt. 31. 20:47
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 13-as vagyok, eszembe jutott még pár név:

- Laura

- Maja (j-vel, v. y-nal ízlés szerint)

- Éva (Eva) rövid, tömör, velős, de szerintem az egyik legszebb név

2014. nov. 1. 21:41
 18/30 anonim ***** válasza:
Esetleg Ida?
2014. nov. 1. 21:58
 19/30 A kérdező kommentje:

#16os ötletei közül a Cassy tetszene, de mint írtam, olyan nevet keresünk, ami Magyarországon is adható és elfogadható név.

#17esnek köszönöm az újabb ötleteket, a Maja már nagyon felkapott, ezt nem szeretnénk adni, viszont az Eva nagyon tetszik! :)

#18asnak is köszönöm, az Ida is fantasztikus ötlet!

Mindenki válaszát felpontoztam, köszi a segítséget! :)

2014. nov. 2. 09:25
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Már megint én :D (13, 17)

Miranda, (nem a SATC-ből)

Mia,

Stella,

Evelin (Evelyn),

Klára (Clara)

Márta (nem a Stewart... anyukámat is így hívták)

Kloé

Linett

Mirjam, Mirtill, Natasa

2014. nov. 2. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!