Mit szóltok ehhez a bloghoz?
Előre is elnézést,mostanában elég ritkán vagyok ezen az oldalon és amúgy sem stílusom mást itt "kibeszélni",de e mellett nem tudtam elmenni...
Van aki ezt olvassa...?? persze tök jó lesz később,hogy megvan a gyerek fejlődése,mindennapjai(de ilyen részletesen??) de vajon örülni fog neki,ha meglátja,hogy az anyja gyakorlatilag feltette az életét a netre??Mellesleg szerintem ez nem babaszemmel a világ,hanem babanyelven leírva amit anya gondol...
biztos azt gondolja, hogy vicces.
én nagyon nem szeretem ezt a stílust, egyszerűen nyögvenyelős és legkevésbé sem vicces számomra, de biztos valaki szereti olvasgatni :)
köszi,megerősítettetek,hogy nem gondolom rosszul :)
amúgy ennyi időm nekem se lenne...na meg én úgy vagyok vele,hogy attól még hogy a gyerekem,nincs jogom ilyen szinten kitenni az egész világnak...
és nem tudom ki olvassa,mert ilyen szintű részletesség max a nyugdíjas nagymamának nem unalmas :)
Hát én csak abban az esetben értenék egyet ezzel, ha ez az oldal csak egy szűk körrel lenne megosztva. Család, egy-két barát. És akkor nem kell a képeket mindig körbeküldeni. Mondjuk azért akkor sem ilyen részletesen.
Pár ismerősöm csinálja ezt, így kommunikálnak a családdal.
De ezt így, a nagyvilágnak, hát nem látom értelmét, tényleg sok ideje lehet.
De ismerek ennél durvábbat is! Egy ismerősömék tesznek fel minden vackot a facebookra. De most komolyan, beindult a szülés, császár lett belőle, hazavittük a gyereket, kórházban vagyunk vele, beteg a gyerek...és minden a milliónyi fütyis képpel társítva. Komolyan mondom nincs határ. Egy halom ilyen előtte-utána képet csináltak, anyuka lefogyott, anyukának testékszere van, anyuka a WC-n ül a gyerekkel a kezében, apuka ezt meg ezt csinálja stb. Minden magyarul és angolul kiírva (gondolom a családban vannak külföldiek is) és pocsék helyesírással. Ja és csináltattak egy könyvet az összegyűjtött facebook kommentekből... na ez az, amit én már totál túlzásnak tartok.
huh utolsó,ez tényleg durva!!!könyvet???ilyenről még nem is hallottam...
nekem is van amúgy hasonló ismerősöm fb-on,nemrég rakott ki egy képet a gyerekéről(aki nem is annyira kicsi),amin még altatás után,infúzióval a kezében,oxigénmaszkkal fekszik a kórházi ágyon.A komment az volt,hogy túl vagyunk a műtéten...hát én úgy kiakadtam!!!hogy lehet ilyen képet feltenni????
Hát ez az! Ha a gyerekem a kórházban van, leges-legutolsónak jutna eszembe a facebookra felrakni bármit is! Inkább foglalkozna a gyerekkel, legyen a családjával vagy pihenjen!
A múltkor én is láttam ilyet, mások nyaralási helyszíneket szoktak megtagolni, ez az ismerősöm meg a kórház helyszínét tagolta meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!