Rossz indulatú vagyok, hogy azt feltételezem, hogy nem a báttyámé a gyerek?
Figyelt kérdés
A gyerek egyáltan nem hasonlít a tesvéremre egy vonás nincs a testvéremből ezt mindenki meg is mondta ,szomszédok,rokonok.De nem csak a tesómra nem hasonlít,de a mi családból senkire.A rokonok gyerekei mindegyik hasonlít az anyára apjára.Azért feltételezem ezt mer a tesóm neje régebben 2-3 férfival is volt egyszerre igazi férfifaló volt.2014. okt. 30. 15:36
31/34 A kérdező kommentje:
Kedes 29 es 84%-os miért nem húzol el ?Csak kötekedsz és látom te is sok energiát ölsz a kérdésembe nagyon aktív vagy.Nyugodtan leléphetsz.
2014. okt. 31. 00:19
32/34 anonim válasza:
Mi idegesített fel?Hogy nem Neked adunk igazat?Ez egy nyilvános fórum,nem mocskolódok,tehát nem mértem mi a gondod.Esetleg érzékenyen érintett amit írtam?Egyedül vagy?Nincs gyereked?Vagy mi bajod van?Nem húzok el.A gyerekek alszanak,az Uram is,én egy kicsit netezek.Ez is bűn?
34/34 anonim válasza:
A kérdezőben felmerült egy kérdés, ami teljesen jogos egy könnyűvérű,zürös múltú nő esetèn.Ennyire nem kell kikelnie senkinek magàból, max az fog aki hasonló múlttal rendelkezik. Úgy gondolom ritka, hogy a gyerek abszolút nem hasonlít senkire még a nagyszülőkre sem, mèg egy aprósàga sem, mint pl az orra. De ebből még nem lehet kizàrni,hogy a bàtyàd lenne az apa. Nekem van egy nagyon közeli ismerősöm, elég durva múlttall, a két lânya egyàltalàn nem hasonlít,de annyira nem mintha rokonok sem lennének, én simàn elgondolkoztam,hogy màs az apjuk. Kérdező nem vagy rosszindulatú,de hagyd rà a bàtyàdra, ha ennyire bevàlasztott Ő fog a végén koppanni vagy 180fokos fordulatot vett a nő aztàn még megbizható is lett, idővel kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!