Rossz indulatú vagyok, hogy azt feltételezem, hogy nem a báttyámé a gyerek?
Figyelt kérdés
A gyerek egyáltan nem hasonlít a tesvéremre egy vonás nincs a testvéremből ezt mindenki meg is mondta ,szomszédok,rokonok.De nem csak a tesómra nem hasonlít,de a mi családból senkire.A rokonok gyerekei mindegyik hasonlít az anyára apjára.Azért feltételezem ezt mer a tesóm neje régebben 2-3 férfival is volt egyszerre igazi férfifaló volt.2014. okt. 30. 15:36
11/34 anonim válasza:
Azt nem tudhatod, hogy nem az ötödik felmenőtökre hasonlít-e vagy a hatodiknak a kiköpött mása...ez hülyeség!
12/34 anonim válasza:
Mármint nem a báTYádé....szerintem is bitang rosszindulatú vagy...nem lennék a tesód.A mi fiunk kiköpött sógorom,se rám,se a férjemre nem hasonlít.Mégsem feltételezte senki,hogy félreléptem volna a sógorommal.Az élet produkál érdekes dolgokat.Mellesleg anno én se vettettem meg az édes életet!ÉÉÉÉÉS?!Kinek mi köze hozzá?!7 éve együtt vagyunk,van 2 gyerekünk,és imádjuk egymást.Szerintem Te is foglalkozz inkább a saját életeddel.
13/34 A kérdező kommentje:
Úgy látom sokan magukra vették a kérdést.Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél és nem hiszem,hogy a rib @nc életmód édes élet.
2014. okt. 30. 17:58
14/34 anonim válasza:
Én is férfifaló voltam és mégis 10 éve hűséges a férjemhez, és továbbra sem tervezem, hogy félre járok. Akkor most a testvérének azt kéne feltételezni, hogy nem a férjemé a gyerek, mert rám hasonlít? Ne legyél már ostoba.
15/34 A kérdező kommentje:
Más dolog ,hogy valakinek sok párkapcsolata volt van vagy ha 3 férfival jár egyszerre több szimkártyát használva,hogy ne bukjon le.
2014. okt. 30. 18:49
16/34 anonim válasza:
Mi van itt sokan aggódnak,hogy kiderül nem a párjuké a gyerek,hogy így támadjátok a kérdezőt?
Szerintem ez nem rosszindulatú pláne ha a sógornőd ennyire könnyűvérű volt,én sem bíznék benne.
17/34 anonim válasza:
Hasonló agytröszt vagy, mint a kérdező. Szokták mondani, hogy rossz az aki rosszra gondol.
18/34 A kérdező kommentje:
Igen meg akinek nem inge nem veszi magára! Úgy látom a sok jó életűnek betalált a kérdés.
2014. okt. 30. 19:53
19/34 anonim válasza:
Butaság! Ne agyalj ezen! Az, hogy kire hasonlít, ki, kit lát bele a gyerekbe, nagyon eltérő, szubjektív lehet. Anyósom például amikor megszületett a fiam, megkérdezte, hogy csak nem a postás hozta? Mert, hogy szerinte egyáltalán nem hasonlít a fiára. Aztán eltelt pár hónap és mindenkinek azt hangoztatja, hogy az unokája tiszta apja. A kórházban az egyik nővérke azt mondta, teljesen apuka ez a gyerek, a másik meg azt, hogy totál anyuka, a doki szerint meg orrtól felfelé apuka, az alatt anyuka. Nagyanyám szerint pont ugyanolyan, mint nagyapám volt, apám szerint csak is rá hasonlít, még a szája is olyan. De olyan is volt, aki azt mondta, se apuka, se anyuka. Nah, bumm. Akkor most kire is hasonlít?
20/34 anonim válasza:
A 12. vagyok.Nem,nem talált be a kérdés.Viszont az,hogy Te rosszindulatú,szűk perszóna vagy,az tuti.Én is tartottam több vasat a tűzbe.Akkor,úgy,az volt rendjén.Van aki ilyen,van aki nem.Még mindig megkérdezem:ÉÉÉÉÉÉÉS?!?!Senkinek semmi köze hozzá,hogy mi volt a kapcsolata előtt.Vagyis de!Egyetlen egy ember kérdezhet:a FÉRJE!Ő is csak kérdezhet,nincs köze ahhoz,ami akkor történt,amikor Ő még nem volt.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!