Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz indulatú vagyok, hogy...

Rossz indulatú vagyok, hogy azt feltételezem, hogy nem a báttyámé a gyerek?

Figyelt kérdés
A gyerek egyáltan nem hasonlít a tesvéremre egy vonás nincs a testvéremből ezt mindenki meg is mondta ,szomszédok,rokonok.De nem csak a tesómra nem hasonlít,de a mi családból senkire.A rokonok gyerekei mindegyik hasonlít az anyára apjára.Azért feltételezem ezt mer a tesóm neje régebben 2-3 férfival is volt egyszerre igazi férfifaló volt.
2014. okt. 30. 15:36
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Persze mert ha valaki nem kur@ és nem megy át rajta a fél város az gáz és egy perszóna.Az a menő ha minden jötmentel lefekszel és ha több férfit is tudsz egyszerre tartani az mégjobb.Sokan személyesre veszik a kérdést és lehet rossz indulatú ,de jogos a kérdés ha több férfival megtette akkor miért ne tenné meg a tesómmal hiszen eddig is így élt ez a normális és a megszokott neki.

És ezzel be is fejeztem mert normális válasz nem nagyon kaptam és majdnem mindenki magára veszi a kérdést.

2014. okt. 30. 21:14
 22/34 anonim ***** válasza:
69%
Na a sok zseni, úgy làtszik a volt ribik besértődtek a kérdéseden
2014. okt. 30. 21:34
 23/34 A kérdező kommentje:
Hát nagyon úgy néz ki :).
2014. okt. 30. 21:45
 24/34 anonim ***** válasza:

Nekem pl 3 gyermekem van, az első, lány-apjára hasonlít csak, a második fiú-csak rám hasonlít, az apjából semmi nincs benne, a harmadik pedig most másfél éves, és fogalmunk sincs, kire hasonlít. A postás pedig nőből van :-)

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ahogy akkor is simán félreléphetett, amikor még nem volt gyermekük sem, most éppen annyira lehet hűséges is, hogy van közös gyermek. Az csak látszik, hogy szereti-e a bátyádat, vagy nem?

2014. okt. 30. 22:10
 25/34 anonim ***** válasza:
60%
Mármint szűk látókörű perszóna vagy.Bocsi,rohantam....
2014. okt. 30. 22:33
 26/34 anonim ***** válasza:
60%
Te nagyon szemellenzős vagy.Szó se volt ismeretlenekkel történő kefélésről,és János meg a város kapcsolatokról.Ám azért,mert szabadabb életet élt a testvéreddel való kapcsolata előtt,még nem kell lek*rvázni,meg mindenféle csalfa nőszemélynek beállítani.EZ vall szűk látókörre!Nem az,hogy Te úgy gondolod,hogy szüzen mész férjhez(ezt csak PÉLDAKÉNT írtam,mielőtt még belekötsz!)
2014. okt. 30. 22:46
 27/34 anonim ***** válasza:

Nálunk is a 3gyerek totál három féle. Az első vékonyszálú, de nagyon dús barna haj-barna szem. A másik zöld szem világosbarna göndör haj, a harmadik erős szőke hajú (mint a drót) és világító kék szem. A fejformájuk is más, a nagy olyan kis dinnyefejű, gömbfejű, a középső hosszúkás arcú, a legkisebb pedig olyan arányos. :) Az arcvonásaik sem hasonlítanak, nagyon mások.

MÉgis mindháromnak én vagyok az anyja és a férjem az apja.

ezt csak azért írom, mert attól, hogy nem hasonlít a gyerek senkire, még nem jelenti azt, hogy nem a tesód az apa. 7generációra visszamenőleg bármit örökölhet a gyerek.

Egyébként tesódnak nem gyanus? Ő mondott valamit? mert akkor csináltasson apaságit- és kiderül.

2014. okt. 30. 22:51
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem a bátyámnak nem furcsa.Írtam,hogy csak magamban tanakodom ezen a témán.A legfurcsább ,hogy mielőtt teherbe esett lehordta a testvérem mindenkinek állandóan panaszkodott rá,hogy otthagyja ,ott is hagyta .. Aztán meg pár héttel rá gőzerővel teherbe akart esni és egy másfél hónapra rá teherbe is esett.
2014. okt. 30. 23:13
 29/34 anonim ***** válasza:
60%
Összeesküvés elmélet...Neked van párod,családod?Ezt az energiát,amit ebbe a témába ölsz,ordítsd inkább rájuk.Sokkal jobban járna mindenki.
2014. okt. 30. 23:57
 30/34 anonim ***** válasza:
81%
Mindket lanyom teljesen AZ apukajukra hasonlit, ram kicsit sem. Lehet nem is en vagyok AZ anyjuk? 😈
2014. okt. 31. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!