Rossz indulatú vagyok, hogy azt feltételezem, hogy nem a báttyámé a gyerek?
Persze mert ha valaki nem kur@ és nem megy át rajta a fél város az gáz és egy perszóna.Az a menő ha minden jötmentel lefekszel és ha több férfit is tudsz egyszerre tartani az mégjobb.Sokan személyesre veszik a kérdést és lehet rossz indulatú ,de jogos a kérdés ha több férfival megtette akkor miért ne tenné meg a tesómmal hiszen eddig is így élt ez a normális és a megszokott neki.
És ezzel be is fejeztem mert normális válasz nem nagyon kaptam és majdnem mindenki magára veszi a kérdést.
Nekem pl 3 gyermekem van, az első, lány-apjára hasonlít csak, a második fiú-csak rám hasonlít, az apjából semmi nincs benne, a harmadik pedig most másfél éves, és fogalmunk sincs, kire hasonlít. A postás pedig nőből van :-)
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ahogy akkor is simán félreléphetett, amikor még nem volt gyermekük sem, most éppen annyira lehet hűséges is, hogy van közös gyermek. Az csak látszik, hogy szereti-e a bátyádat, vagy nem?
Nálunk is a 3gyerek totál három féle. Az első vékonyszálú, de nagyon dús barna haj-barna szem. A másik zöld szem világosbarna göndör haj, a harmadik erős szőke hajú (mint a drót) és világító kék szem. A fejformájuk is más, a nagy olyan kis dinnyefejű, gömbfejű, a középső hosszúkás arcú, a legkisebb pedig olyan arányos. :) Az arcvonásaik sem hasonlítanak, nagyon mások.
MÉgis mindháromnak én vagyok az anyja és a férjem az apja.
ezt csak azért írom, mert attól, hogy nem hasonlít a gyerek senkire, még nem jelenti azt, hogy nem a tesód az apa. 7generációra visszamenőleg bármit örökölhet a gyerek.
Egyébként tesódnak nem gyanus? Ő mondott valamit? mert akkor csináltasson apaságit- és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!