Mennyi idő után szexeltetek először újra a szülés után a férjetekkel/párotokkal?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 11:23
21/22 anonim válasza:
Azt észrevettétek, hogy mindenki le lett pontozva?
Tehát senki nem adott hasznos választ. Úgy tűnik egyik válasz sem kielégítő.
Ennek ellenére mégis akad olyan, aki a saját szexuális életét itt fényezgeti ezen a névtelen oldalon...Ennek mi értelme? Még sincs otthon rendben minden? Ha más orra alá dörgölöd, akkor tán hasznosabb lesz a válaszod?
Bocs, de nem értem. Úgy csináltok, mintha itt mindig az pontozná le a választ, aki a másik oldalon áll. De nem, mert itt mindig minden válasz le van húzva, tök mindegy, hogy szexkirálynő vagy sem...
22/22 anonim válasza:
17-es vagyok, és továbbra is azt gondolom, hogy a fórum témája nem az, hogy kinek jobb a szexuális élete... ez nem egy verseny! Az, hogy valakinek van egy kis fennakadás ezen a téren, még nem azt jelenti, hogy nyomrult, és szomorú az élete, csak van egy problémája, amit meg szeretne oldani... De úgy látom itt (szinte) mindenkinek tökéletes az élete, és rögtön feljogosítva érzi magát, hogy a másikat a földbe döngölje.... Én senkit nem pontoztam le, nem vagyunk egyformák, akinek minden jól működik, örüljön neki, és ne a másikat alázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!