Mennyi idő után szexeltetek először újra a szülés után a férjetekkel/párotokkal?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 11:23
11/22 anonim válasza:
Szülés óta eltelt 12 hét, de még fel sem merült köztünk sajnos... Felszakadt a sebem az elején, be is lázasodtam, lassabban gyógyultam, sokáig fájt. Nekem már lenne rá igényem és lenne hozzá kedvem is, de a párom egyáltalán nem közeledik. Én hajlamos vagyok magamban keresni a hibát, hogy biztos nem figyelek eléggé magamra, meg rá sem (extrém hasfájós baba elég sok energiát kivesz belőlem/belőlünk). Kicsit el is vagyok keseredve. Nálatok mennyi idő telt el?
12/22 anonim válasza:
5 hét után, mert nem volt gátmetszésem, nem is véreztem már.
Az első alkalomtól kezdve rettentő jó volt, pont, mint előtte.
13/22 A kérdező kommentje:
hát most 3.5 hónapos, de még nem voltunk együtt. beszéltünk már róla, de mi előtte is heti egyszer voltunk csak kb. együtt...és most kissé fusztrál hogy 3.5 hónapja nem csináltuk...persze soha nincs szabadidő, ha végre van mindketten pihennénk, a férjem késő estig dolgozik, én meg 10-kor rakom le a babát, szinte semmit nem alszik nap közben, úgyhogy kimerítő, még ha nem is sírós lány.
szóval gondolom, lenne rá igényünk, csak valahogy mennek el mellettünk a napok, és azon kapom magam hogy mióta nem volt..... ezért kérdeztem ez normális e...
2014. okt. 30. 14:28
14/22 anonim válasza:
8 hét után, mert a hat hetes kontrollra már úgy mentem, hogy valami fertőzést összeszedtem a gyerekágy alatt. Akkor sem volt rossz, de igazán jó kb. egy hónap múlva lett, ekkor már jobb volt mint szülés előtt.
15/22 anonim válasza:
Sajnos a gátmetszés miatt sokáig alig tudtam egyáltalán ülni,így 8 hét után kezdtünk el próbálkozni,de olyan igazi szexnek nem nevezném, az szülés után 3 hónappal jött össze először,másképp kényeztettük egymást,mert mindent elölről kezdtünk,hogy ne legyen nekem se kellemetlen se fájdalmas,de már 1 héttel a szülés után nagyon kívántuk egymást.
16/22 anonim válasza:
Csàszàros voltam, 6 het es doki kontroll utan. Es ugyan olyan jo volt,mint barmikor :)
17/22 anonim válasza:
Anyukàtokat pontozzàtok le, az lenne a jó vàlasz, hogy nem fekszem le a férjemmel mert màr csak a gyereknek élek vagy mi?
18/22 anonim válasza:
Engem is lepontoztak, pedig én azt írtam, hogy 12 hete szültem, és nem voltunk együtt :) A kérdezőnek válaszolva, valahogy mi is így vagyunk, ahogy te írtad. A párom este esik haza, akkor gyors vacsi, picit próbáljuk lekötni a babát, aztán fürdetés... Akkor gyorsan mi is fürdés, és esünk be az ágyba, próbálva kihasználni azt a kis időt, ami alvásra maradt. Aztán, ahogy írtad is, mennek el a napok szép sorban. Előtte sem voltunk mi együtt heti ötször, az tény, de ez már tényleg hosszú idő, kezdek én is kicsit aggódni miatta... Egy szó, mint száz, nem vagy egyedi eset, bár gondolom ez nem nyugtat meg annyira :)
19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat (én mindenkinek zöldet adtam, aki válaszolt a kérdésre) :)
2014. okt. 31. 10:14
20/22 anonim válasza:
8-as vagytok, attól hogy irigység miatt lepontoztok nekünk továbbra is nagyon jó lesz a szexuális életünk a párommal. és a legszomorúbb (nektek), hogy viszont a ti szexuális életetek nem lesz jobb attól hogy lepontoztok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!