Mennyi idős volt a gyermeked, mikor először mentetek el kettesben az apukájával bárhová? Kire bíztátok?
11 hónapos korában korán lefektettük, és ellógtunk vacsizni, apukám vigyázta az álmát :)
2 éves korában színházba mentünk, szintén apukám vigyázott rá és 2 éves kora után 2x anyósomnál aludt.
és itt vége is, ennek már 3 éve, sajnos anyósom elhunyt, apukám meg már nem bírja.
de pl. ma én szabadnapos vagyok, férjem meg csúsztatta a munkáját így sikerült kicsit kettesben lennünk, most megyek a gyerkőcért... :)
arra, hogy este vagy hétvégén menjünk el valami felnőtt programra esély sincs, pedig nagyon vágynék már olyanra ahol se halász judit se alma együttes és nincsenek játékok :D
Ha a vidéki nagyszülőkhöz mentek látogatóba akkor ott sehova se tudok elmenni a férjeddel kikapcsolódni, akár csak sétálni vagy cukrászdába? Vagy ha a vidéki nagyszülők jönnek látogatóba akkor sem vállalják? Otthoni környezetben simán elvan egy ekkora gyerek néhány órát még ha nem is annyira szoros a kapcsolat a nagyival. Egy mozi vagy színház beleférne.
Másik bizonytalan nagyszülőknél meg az lehetne a megoldás, hogy altatás után mentek el a férjeddel és nekik semmi dolguk nem lenne az alvó gyerekkel este, olvasgathatnának/tvvzhetnének amíg haza nem értek. Ha meg ne adj Isten felkelne a gyerek, akkor meg telefonálnak és hazajöttök. Ilyenkor esetleg egy pohár borra mehetnétek vagy valamilyen olyan programra amiről fel lehet állni és hazajönni.
2 hónapos,nagyszülőkre bíztuk.
Szerintem keress egy megbízható bébiszittert,az ismerőseid közül biztos ismernek ilyet bízzátok rá,é menjetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!