Mennyi idős volt a gyermeked, mikor először mentetek el kettesben az apukájával bárhová? Kire bíztátok?
15 hónapos.
Házassági évfordulós vacsira mentünk, a szüleim fürdették, vacsoráztatták és fektették, de nálunk, tehát a saját ágyában aludt.
A világon semmi probléma nem volt, mi jobban izgultunk mint a szüleim :)
2 hónaposan. Költöztünk, egyben vizsgára is készültem. A baba ment elsőként a szüleimmel (ők nem ott laknak, csak segíteni érkeztek pár napra). Férjem rohangált a cuccokkal, én meg tanultam a régi lakásban. 3-4 napig éjjel még a régi lakásban aludtunk, nappal pár órára átnéztünk.
A lányunk teljesen zökkenőmentesen vette az akadályokat. Evett-aludt rendesen, végig vigyorgott, az égvilágon semmi probléma nem volt vele. Amikor ott voltunk, akkor örült nekünk, amikor nem, akkor meg a nagyszülőknek örült.
Most már fél éves, néha egy fél napra szintén nagyszülőkkel megoldjuk. De estét is tudunk így, csak akkor halkan érkezünk, mert már mindenki alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!