Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyi pénzetek van...

Anyukák mennyi pénzetek van még gyes/gyed-ig?

Figyelt kérdés

Hány gyerkőcötök van, ha kell spórolnotok akkor min teszitek?

Köszi a válaszokat!

2014. okt. 24. 17:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Három gyerekünk van. kp.ben kb 30-ezer van itthon. A számlán kb 50 ezer van még. Minden hónapban teszünk félre,de spórolni nem igazán tudok. Rengeteg elmegy kajára! Meg egy kis ez-az....
2014. okt. 24. 21:14
 22/29 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van. A pénztárcámban jelenleg 5000 Ft körül van, a számlámon kb 3000. Férjemnek nem tudom mennyi van a tárcájában, a számláját tudom, az 7 számjegyű. Nálunk mindig Ő fizet bárhol vagyunk, bárhova megyünk, a rezsit és a hiteleket tőle vonják. Az én gyedem + csp az ovis dolgokra, gyógyszerekre (2 gyerekünk állandó gyógyszerre szorul, és a férjem is), kisebb bolti bevásárlásokra, illetve az én hülyeségeimre megy el.
2014. okt. 24. 21:35
 23/29 anonim ***** válasza:
52%
Ez a kérdés arra jó, hogy mindenkit lehessen pontozni
2014. okt. 24. 21:43
 24/29 anonim ***** válasza:
54%

50E van itthon, nem tudom mennyi a számlámon, talán 30E, 10E a pénztárcámban, férjemnél is van 20E körül, ő hétfőn kap fizetést, én meg majd a gyest+ csp.

most rossz ez a hónap mert épp nem dolgozom, de sok állásinterjún voltam a héten, remélem már hétfőn hívnak, hogy mehetek valahova :)

szerencsére így sem kell aggódnunk, de azért jobban érezném magam ha én is úgy tudnék a közöshöz tenni mint a nyáriszünet előtt, sajnos a munkáltatóm nem nézte jó szemmel az ovis nyáriszünetet és a betegségeket... :(

2014. okt. 24. 22:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Már csak 10ezer forintunk van, de 100ezer forint félre van téve a megtakarításba, így annyira nem aggódom.
2014. okt. 26. 11:03
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Besavanyodott anyuciknak üzenem, a kérdésemben semmi rosszindulat nincs, csupán kiváncsiság! És én senkit nem pontoztam le, aki a kérdésemre válaszolt :)

2014. okt. 26. 14:25
 27/29 anonim ***** válasza:
Pár ezer forintunk (8-10 körül) van, de ez a hónap húzós volt (műtét, utazás stb.), de van félretett pénzünk, amihez bármikor nyúlhatunk, ráadásul pénteken már kap a férjem fizut.
2014. okt. 26. 15:31
 28/29 anonim válasza:
ha gyed/gyesen vagytok,hogy marad ennyi pénzetek 1 gyerek mellett?Maximális gyed sincs ennyi alapból..
2014. nov. 13. 10:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Nálunk eleve közös kalap van, így nincs én pénzem, te pénzed. Másrészt nem csak a GYED van bevételként (a házastárs fizetése mellett), hanem egyéb passzív jövedelmek, GYED melletti kisebb-nagyobb munkák.
2014. nov. 13. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!