Anyukák mennyi pénzetek van még gyes/gyed-ig?
Hány gyerkőcötök van, ha kell spórolnotok akkor min teszitek?
Köszi a válaszokat!
7. vagyok.
Kb. 300.000 Ft a havi bevételünk. Igen, simán tudunk venni karácsonyi ajándékokat:) Sőt alkalom sem kell hozzá, hogy vegyünk játékot.
Tízezer van kp-ban és 9 ezer körül a számlán. 20 ezer lekötve (ami egy napon belül oldható.)
28-án érkezik a gyed, szóval a négy napra bőven jók vagyunk, mert még boltba se kell mennem addig.
2. válaszoló vagyok!
Nekünk minden hónap változó. Ez a hónap most jobb. A múlt hónapban ilyenkor már szűkösen voltunk.
170.000 a bevétel! A kiadás hol több hol kevesebb. Amin spórolni tudunk az az áram pl nem megy egész nap a tv, nincs "díszkivilágítás" a házban! Étellel igazából nem spórolunk de nem eszünk húst hússal! Szóval a főzelékek a levesek és minden más nyerő a fiúknál (párom, kisfiúnk)
A fiam megkap mindent vagyis elkényeztetve nincs de havi 1 kisebb játék belefér.
Most voltam boltban, így pontosan tudom mennyi van még a GYES-ig.
4195 ft.
Nem sok, az biztos, de szerencsére krumpli, rizs, hagyma van itthon, a fagyasztó is tele van zöldbabbal, sóskával, farháttal, van répa, alma itthon, így javarészt csak kenyeret kell venni, inkább a pelenka necces, mert nem biztos, hogy kitart november 5-ig, de muszáj leszek úgy csinálni.
1 gyereket nevelek egyedül, karácsonyra sose ajándékozunk már évek óta a pénz miatt, egyedül a lányomnak veszek majd valamit, de csak egy dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!