Létezik olyan teszt ami még 12 hét előtt kimutatja a magzat nemét?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 15:20
11/21 A kérdező kommentje:
Ne kelts bennem bűntudatot kérlek :(
2014. okt. 23. 17:14
12/21 anonim válasza:
Gyenge és határozatlan nő vagy! Állj már a sarkadra és döntsd el, hogy akarsz-e szülni! Ha nem, intézkedj!
13/21 A kérdező kommentje:
Bár ilyen könnyü lenne
2014. okt. 23. 17:30
14/21 anonim válasza:
Mi a LEGNAGYOBB visszatartó erő?
15/21 A kérdező kommentje:
Félek hogy újra csalódik bennem a férjem. Én biztos vagyok bent hogy ez a baba is lány! Aztán majd szüljek harmadikat. Aztán jön a negyedik próbálkozása. Aztán a végén itt leszek 10 gyerekkel mert a férjem képtelen fiút nemzeni. Érted?
2014. okt. 23. 17:34
16/21 A kérdező kommentje:
Ha most megállitom, akkor meg lehet tényleg válik amire nincs szükségem. Még 7 hónapig hordani, megszülni, szoptatni... Nemhinném hogy ezt végig tudnám csinálni. A lányom rovására menne!
2014. okt. 23. 17:36
17/21 anonim válasza:
Sok embernek van egynél több gyereke. Nekem pl. 3. Én akartam szülni, a férjem szintén több gyereket szeretett volna. A nemük teljesen mindegy.
18/21 anonim válasza:
Ezt megszülöd, aztán vagy fiú, vagy lány.
Utána meg védekezel és akkor nem kell többet szülni.
19/21 anonim válasza:
Hogy a kerdesre valaszoljak, Gender teszt a neve,ebay-rol tudsz rendelni, a 6. Hettol hasznalhato. Nekem kisfiut mutatott az is lett.Tobb ismerosomnel is tokeletesen mukodott.
Errol van szo:
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 23. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!