Létezik olyan teszt ami még 12 hét előtt kimutatja a magzat nemét?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 15:20
1/21 anonim válasza:
Állítólag van olyan genetikai vérvétel,ami kimutatja,de nem tudom,hogy itthon csináljá e.
2/21 anonim válasza:
Ilyen teszt nincs.
De nem is engedélyeznének ilyet, mert sok idióta akkor a teszt eredményétöl tenné függövé, hogy elvetesse e a gyereket.
Komoly orvosi javaslat alapján lehet géntesztet csináltatni, de egyrészt nem veszélytelen, másrészt csak nagyon indokolt esetben lehet elrendelni.
3/21 anonim válasza:
Van. Magzatviz mintavétel, chorionboly biopszia, anyai vérből is kimutatható. Az elso ketto vetélés kockázattal jar, nem végzik el csak azert, hogy a gyerek neme kiderüljön, az utolso pedig apasagi teszt, ha jol emlékszem fel millió. Miért sürgős?
4/21 anonim válasza:
Prenateszt. Anyai vérből mutatják ki a kromoszóma rendellenességeket (nem mindet csak egy párat), a magzat nemét is kimutatja elvileg. Pécsett tuti csinálják a 9. héttől, De elsősorban elsősorban a magzatvíz vizsgálat kiváltására szolgál és legalább 160ezer ft. Keress rá a neten. Lehet több ehhez hasonló teszt van még.
5/21 anonim válasza:
Ó, kérdező, te vagy az, akinek a férje erőlteti, hogy megtartsa a 7 hetes terhességet, mert lehet, hogy fiú lesz?
6/21 anonim válasza:
5-ös! Pont az ugrott be nekem is, hogy itt a modellanyuka!
8/21 A kérdező kommentje:
igen én volnék ne haragudjatok hogy ennyit kérdezek de kétségbe vagyok esve és nem tudom mit tegyek
2014. okt. 23. 17:07
10/21 anonim válasza:
Jaj,kérdező,ne legyél már ennyire...áh:(
A nemétől teszitek függővé, hogy maradjon-e a baba?
Tudod, hogy más mit meg nem adna egy babáért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!