A véleményetekre lennék kíváncsi. Szerintetek hogy legyen?
Figyelt kérdés
Tehát ikreim lesznek (lányok), és engem Annamáriának hívnak.A férjem előjött ezzel, hogy legyen a nevük Anna és Mária.Nekem ez így bejön.A baj az, hogy már kigyerekkoromban eldöntöttem hogy, ha lányom lesz, Róza vagy Ella lesz a neve.Nem tudom eldönteni, hogy Anna-Mária vagy Ella-Róza legyen a nevük...2014. okt. 22. 13:52
11/20 anonim válasza:
Ella és Róza. Már kisgyermekkorodban eldöntötted, Te írtad:) És milyen szerencsés vagy hogy kaptál egyszerre 2 kislányt, így választanod sem kell a két kedvenc név között:)
12/20 anonim válasza:
Nálunk is erősen esélyes volt az Ella, szóval erre szavazok. A Róza is tetszik.
17/20 anonim válasza:
Szerintem égi jel, hogy két kislányod születik és van két kedvenc neved. Meg nekem az Ella-Róza jobban tettszik.
19/20 anonim válasza:
Azt nem lehetne hogy Anna Róza és Mária Ella?
20/20 anonim válasza:
bocsánat az lemaradt, hogy ha nem játszik a két név dolog, akkor mindenképpen arra szavazok, hogy a gyerekek új nevet kapjanak, vagyis Ella - Róza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!