Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák, ti szerettéte...

Anyukák, apukák, ti szerettétek gyerek korotokban hogy volt testvéretek vagy hogy egykék voltatok?

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két testvérem van mindegyik idősebb tőlem, egyik lány a másik fiú. Nagyon örülök, hogy vannak. Kiskoromban főként a nővéremmel játszottunk a bátyám jóval idősebb tőlem, most felnőttként mindegyikkel nagyon jó a kapcsolatunk nagyon szeretem őket és el sem tudnám képzelni, hogy ne lennének:)
2014. okt. 20. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Én egyke vagyok. Gyerekként nagyon szerettem volna, ha van egy bátyám, de az ugye már lehetetlen volt. :) Amúgy elvoltam egyedül, sokat voltam együtt az uncsitesóimmal, így végülis nem volt nagy hiány testvérre. Most, felnőtt fejjel jó lenne, ha lenne egy tesóm, akire számíthatok, akinek van családja és összejárhatunk. De mindkettőnek megvan a maga szépsége és hátulütője. Egykeként szinte sosem kellett osztozkodnom, anyukám minden figyelme az enyém volt (már ha ráért), de egyáltalán nem lettem irigy, sajnos túlságosan jó szívem van. Most kétgyerekes családanya vagyok és jó látni, hogy a gyerekeim szeretik egymást (meg persze ölik is, ha úgy alakul). Nekem nagyon fura látni őket, mert abszolút nem tudom, hogy milyen érzés lehet nekik, főleg a kicsinek a testvérére nézni, maga a tudat, hogy van neki.
2014. okt. 20. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1 batyam van,nagy a korkulonbseg kozottunk,kislanykent allandoan rajta logtam volna,nekem o volt akkor a nagy es okos batyam.Mindig meg is vedett,es sokat jatszottunk is.De alapvetoleg nagyon kulon

bozo a gondolkodadunk,2 kulon vilag vagyunk,es ez most felnott korunkban is latszik.Habar messze lakunk egymastol,mindig orulunk,ha talalkoznk.

2014. okt. 20. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:

lánytesóm van, akkor is jók voltunk együtt, most is (40 felé járunk) jó csapat vagyunk együtt :)

volt vita, rivalizálás, veszekedés, undokoskodás, irigykedés, de többnyire szövetségeseik voltunk egymásnak, együtt minden ment :) mi sose hajoltunk meg a játszótéri hülyék, erőszakosak, utasítgatók előtt, ha nem tetszett valami, mi együtt elvonultunk játszani :) nagy segítség ám ez. illetve emlékszem gyermekkorom UNATKOZÓS időire (ugye gyerekként az ember nagyon tud unatkozni, már persze ha nincs tévéműsor, számítógép...) és csak akkor volt ilyen, ha atesóm nem volt velem.

jó testvérnek lenni.

de azért azt észrevettem - ilyen kapcsolat általában két lány között van. fiú-lány vagy pláne fiú-fiú testvérpár felállás nem szokott ilyen idilli lenni. (sőt)

2014. okt. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!