Anyukák, apukák, ti szerettétek gyerek korotokban hogy volt testvéretek vagy hogy egykék voltatok?
Nekem 1 batyam van,nagy a korkulonbseg kozottunk,kislanykent allandoan rajta logtam volna,nekem o volt akkor a nagy es okos batyam.Mindig meg is vedett,es sokat jatszottunk is.De alapvetoleg nagyon kulon
bozo a gondolkodadunk,2 kulon vilag vagyunk,es ez most felnott korunkban is latszik.Habar messze lakunk egymastol,mindig orulunk,ha talalkoznk.
lánytesóm van, akkor is jók voltunk együtt, most is (40 felé járunk) jó csapat vagyunk együtt :)
volt vita, rivalizálás, veszekedés, undokoskodás, irigykedés, de többnyire szövetségeseik voltunk egymásnak, együtt minden ment :) mi sose hajoltunk meg a játszótéri hülyék, erőszakosak, utasítgatók előtt, ha nem tetszett valami, mi együtt elvonultunk játszani :) nagy segítség ám ez. illetve emlékszem gyermekkorom UNATKOZÓS időire (ugye gyerekként az ember nagyon tud unatkozni, már persze ha nincs tévéműsor, számítógép...) és csak akkor volt ilyen, ha atesóm nem volt velem.
jó testvérnek lenni.
de azért azt észrevettem - ilyen kapcsolat általában két lány között van. fiú-lány vagy pláne fiú-fiú testvérpár felállás nem szokott ilyen idilli lenni. (sőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!