Miért nem szeretema gyerekem?
Figyelt kérdés
3 gyerekem van, lányok. a legnagyobbat nem szeretem. Miért? Nem tudom szeretni nem megy. Semleges. A másik kettőt imádom.2014. okt. 13. 17:09
11/18 A kérdező kommentje:
Pszichologushoz járok, bár más okok miatt. Ezt nem merem elmondani senkinek mert félek elvennék a gyereket
2014. okt. 13. 17:54
12/18 anonim válasza:
Ezért nem fogják elvenni.
Mondd el a pszichológusnak, csak ő tud segíteni.
Nem fog a gyerekvédelmisekhez rohanni!
13/18 A kérdező kommentje:
Gyerekvédelmisek amugy is járnak. Idegileg nem vagyok százas, ha értitek mire gondolok. Egyébként már pszichologushoz sem tudok menni többet mert nincs ki vigyázzon a gyerekekre
2014. okt. 13. 18:25
14/18 anonim válasza:
Ha félsz, hogy elveszik, akkor csak több szàmodra, mint semleges, nem?
15/18 A kérdező kommentje:
Jo hogy van. Nem szeretném ha elvennék. Nem tudom ez mit jelent
2014. okt. 13. 19:02
16/18 Julie S válasza:
Szerintem erzelmileg levaltal rola, mert feltel, hogy elveszited, ahogy egyre inkabb onallo lesz.
Szeretgesd sokat, legyen sok fizikai kontaktus koztetek, az erositi a kotodest.
17/18 anonim válasza:
22 évesen 3 gyerek és idegileg kivagy?! Nem csodálom, de akkor minek kellett még egy harmadikat is vállalni? Ja, azért mert gondolom nincs se végzettséged, se munkád, se semmid. Én csak azt a 3 gyermeket sajnálom, ők aztán tényleg semmiről sem tehetnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!