S. O. S.! Mit tegyek? Féltem a kapcsolatomat és a kisfiamat.
Ma hívott sógornőm zokogva, hogy kirakták őket az albérletből, neki még van is hova mennie a két gyerekkel, de tesómnak nincs. Ide jönne hozzánk, "átmenetileg". A párommal tegnap beszéltük, hogy ide nem jöhet, mert csak tönkretenné a családunkat, mindig attól kellene félni, hogy mit ad el a házból. Játékgép függő, de már nagyon régen. Sógornőm idáig bírta, tavaly elúszott a házuk, most az albit sem tudták már fizetni, úgyhogy onnan is menniük kell.
Testvérem, tudom, hogy nincs hova mennie. Anyukám itt él velünk, már ha itthon van, mert külföldön dolgozik. Ő fizeti a házunk törlesztőrészleteit, tehát ha azt mondja, hogy jöhet, akkor engednem kell. Viszont félek, hogy erre rámegy a párkapcsolatom. A kisfiam még csak 4 hónapos, őt is féltem. Félek, hogy a sok idegeskedés miatt elmegy a tejem is. Nem tudom, hogy mit tegyek.
szia!
Tudom,h könnyű okosnak lennem,de a játékfüggöség betegség. Fogjatok össze a családdal és a tesodat vigyétek el dokihoz,és álljatok mellé,kemény menet lesz!
De valahogy probáljátok anélkül megoldani a lakhatási helyzetet,amit nagyon nehéz lesz,h megmaradjon a családi béke és a te kis családod intimitása is.
Hát köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy nem jó döntés, de anyukám azt mondta, hogy jöhet, de csak 1-2 hónapra és csak akkor, ha tesz le pénzt az asztalra.
Mindezt elmondtam a sógornőmnek, aki közölte, hogy tesóm bedilizett, kijelentette, hogy nem jön ide és inkább megy az utcára. Nyugtatókat vett be és arra iszik most.
Tudom, hogy orvosi segítség kell neki, muszáj lesz valamit lépni már, de egyenlőre hallani sem akar róla. Majdcsak lesz valami.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
szia! Hogy van a tesód? Kialudta magát?
Remélem minden jól alakul,de tényleg össze kell fognotok,h dokihoz menjen.
Hello!
Hát úgy alakult a dolog, hogy hiába "engedtük" meg neki, hogy ide jöjjön, nem jön. Kijelentette, hogy inkább megy az utcára, de nem akar senkinek a terhére lenni. Anyukám huga ment el hozzá azon az estén, ő beszélt vele, hozzá ment. Ő még talán tud hatni rá. Náluk is lakik, nem tudom meddig. Anya mondta, hogy kiviszi magához külföldre, ott felügyelet alatt is lenne, meg a pénze is meglenne, mert anya venné fel a fizetését, így talán talpra tudna állni. De azt mondta, hogy nem megy, mert nem tud a fiai nélkül meglenni. Viszont ha nem bizonyít, akkor semmi esélye nincs, hogy visszakapja őket. Nem tudom, hogy mi lesz vele. Ez egy hosszú folyamat lesz, az biztos.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Akit még érdekel a dolog!
Most ott tart a dolog, hogy szerencsére még sógornőm sem adta fel, hiszen már 13 éve együtt vannak, van 2 gyerekük. Együtt fognak menni pszichológushoz a napokban. Remélem lesz haszna, és végre felfogja, hogy másképp nem kaphatja vissza a családját, csak ha bizonyít.
Örülök neki,h alakul a dolog.
Szurkolok nektek,h minden ok legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!