Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ehhez hogy...

Ti mit szóltok ehhez hogy megszületik egy baba pár hónapra jön a következő, nem dolgozott csak az egyik szülő és fiatalok a mai világban mindenki ezt csinálja vagy én látom rosszul?

Figyelt kérdés
Fiatalok is bátran bevállalnak egy babát, de suli mellett hogyan és munkanélkül ? Nagyon sok ismerősöm ezt csinálja, de egy gyerek nagy felelősség szerintem!
2014. okt. 9. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha már a fiataloknál járunk...lehet,hogy ránézésre nagyon fiatalok aztán mégsem, szóval így "ránézésre" ne ítéljünk, engem mindig megnéznek megszólnak,amíg nem tudják a koromat.Ránézésre megállapítják,hogy kb 20éves és 2 gyerek van már a nagyobbik kb 4-5éves,úristen mikor szülhette,ha szóba elegyedünk,és elmondom az életkorokat mindig nagyokat néznek.Lassan 30éves vagyok és a minap is azt mondta a szemész orvos,hogy maximum 20nak gondolt...
2014. okt. 9. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:
11, 8as vagyok és én nem szoktam senkit megszólni. A csaj akit láttam 16nak tűnt szóval a 18évvel még felfele is kerekítettem és az öltözete is inkább a 15 éves keresztlanyoméra hajazott és nem egy 20 évesére, de az igaz hogy pontosan nem tudhatom a korát :) De tényleg arik voltak, a csajszi küldözgette a srácot papírokért és az már futott is, megvolt közöttük az összhang és szinte egy kismama mellett se volt ott a párja csak a csajszinál. Én mikor ranéztem csak arra gondoltam hogy istenem nekem vajon mikor lesz ilyen nagy pocakom :)
2014. okt. 9. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
nem rád értettem, hanem ugy alapjáraton mindenkire, de most éppen a kérdezőnek szántam a mondanivalómat,hogy nem biztos ,hogy mindig olyan fiatalok a fiatalok.
2014. okt. 9. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
35%

Az,hogy valaki fiatal nem hülye,csak úgy mellékesen 30-40 éves is szülhet úgy,hogy alig van pénze,de van 8 hitele.

Manapság divat lett utálkozni,basszus lassan még én érezzem magam rosszul,hogy 20on évesen gyerekem van és nem várok 40 éves koromig vele..

Gyerek mellett is lehet karriert építeni,dolgozni,tanulni,simán meg lehet oldani,inkább vállalja be hamar,mint zokogjon 35 évesen a meddőségi klinikán mert addig halogatta,hogy már össze sem jön...

2014. okt. 9. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!