Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek eredeti...

Szerintetek ezek eredeti babacipők?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 9. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A talpát kellene megnézni nekik. Ha a talpukon is van márkajelzés, tehát a puma jele/adidas jele, akkor valószínűleg eredeti.

De az egyik puma cipőt ahogyan megnéztem, (a szürkét) ott a jel (ahogyan a puma ugrik) hibásnak tűnik, tehát nem valószínű, hogy eredetiek ezek a cipők.

2014. okt. 9. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
En nem hiszem,h azok viszont jol neznek kis es eleg olcsok ..
2014. okt. 9. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Igazi kínai utanzatnak néz ki. Az anyagából es a kidolgozasbol látni. Úgy tudod megnézni hogy eredeti-e, hogy adidas oldalakon keresel hasonlót.

En nem találtam.

Van olyan aminek a talpán is van jel, megis hamis. Mostanság mar olyan jól hamisítanak. Nekem még az is feltűnő szokott lenni márkás cuccoknal, ha túl sok márkajel van rajta.

Viszont baba lábán biztos aranyosan mutat, csak az anyaga fura, nem izzad bele a lába?

2014. okt. 9. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem az ára tűnt olcsónak a többi ilyen márkáshoz képest. De mivel babacipőt még nem vettem, na meg magamnak nem ilyen márkát veszek így nem tudtam eldönteni.

Jobb lesz ha rendes boltban veszek neki vmit!

2014. okt. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!