Hallottatok a Happy drink babatearol? Szerintetek lehet adni naponta, nem gyogytea?
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 09:32
1/8 A kérdező kommentje:
2 honapos babanak adom naponta
2014. okt. 8. 09:33
2/8 anonim válasza:
Konkrétan erről a teáról nem hallottam, de úgy tudom, a babateák nem túl jók a babáknak. Lehet neki adni ízesítés nélküli vörösteát, meg még egy-kétfajta teát (bizonyos gyümölcsteákat igazi gyümölcsből és bizonyos gyógyteákat), de ezeket nem tudom pontosan, az enyémek csak vizet ittak.
3/8 A kérdező kommentje:
milyen vizet adhatnek egy 2 honapos babanak?
2014. okt. 8. 09:49
5/8 anonim válasza:
Forralt vizet is adhatsz, meg babavizet is, de a babavizet, ha kinyitottad az üveget, utána csak 24 órán belül lehet forralás nélkül adni. Egyébként ha szopik, akkor semmilyen folyadékot nem kell pluszban adni. (Szerintem tápszer mellé sem, bár ebben nincs tapasztalatom).
6/8 A kérdező kommentje:
Szopik is de tapszert is kap,mert keves a tejem!
2014. okt. 8. 10:54
7/8 anonim válasza:
ezt én se ismerem, de általában a babateákban kamilla is van ami nem jó minden nap.
szárítja a beleket, kamilla teát pl. havi 3x ihat.
ha meg nincs benne cukor, de kamilla igen, akkor meg hasfogó, szóval ezt nézd meg.
édeskömény az amit minden nap ihat, ez a hasfájáson is enyhít. de nagyon nem jó már ilyen kis korban teáztatni, hozzászoktatni, aztán majd a vizet nem issza meg.
forrald fel a vizet, hűsd le és azt add. vagy babavizet, szentkirályi rózsaszín kupakos ásványvizét
8/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2014. okt. 8. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!