Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok a Happy drink...

Hallottatok a Happy drink babatearol? Szerintetek lehet adni naponta, nem gyogytea?

Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 09:32
 1/8 A kérdező kommentje:
2 honapos babanak adom naponta
2014. okt. 8. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan erről a teáról nem hallottam, de úgy tudom, a babateák nem túl jók a babáknak. Lehet neki adni ízesítés nélküli vörösteát, meg még egy-kétfajta teát (bizonyos gyümölcsteákat igazi gyümölcsből és bizonyos gyógyteákat), de ezeket nem tudom pontosan, az enyémek csak vizet ittak.
2014. okt. 8. 09:47
 3/8 A kérdező kommentje:
milyen vizet adhatnek egy 2 honapos babanak?
2014. okt. 8. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Sima forralt vizet adhatsz neki.
2014. okt. 8. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Forralt vizet is adhatsz, meg babavizet is, de a babavizet, ha kinyitottad az üveget, utána csak 24 órán belül lehet forralás nélkül adni. Egyébként ha szopik, akkor semmilyen folyadékot nem kell pluszban adni. (Szerintem tápszer mellé sem, bár ebben nincs tapasztalatom).
2014. okt. 8. 10:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Szopik is de tapszert is kap,mert keves a tejem!
2014. okt. 8. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

ezt én se ismerem, de általában a babateákban kamilla is van ami nem jó minden nap.

szárítja a beleket, kamilla teát pl. havi 3x ihat.

ha meg nincs benne cukor, de kamilla igen, akkor meg hasfogó, szóval ezt nézd meg.

édeskömény az amit minden nap ihat, ez a hasfájáson is enyhít. de nagyon nem jó már ilyen kis korban teáztatni, hozzászoktatni, aztán majd a vizet nem issza meg.

forrald fel a vizet, hűsd le és azt add. vagy babavizet, szentkirályi rózsaszín kupakos ásványvizét

2014. okt. 8. 10:57
 8/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2014. okt. 8. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!