Anyukák naponta mennyi időt töltetek fb-on?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 09:06
1/13 anonim válasza:
Én van, hogy reggel bejelentkezek, és úgy hagyom, sokszor még akkor is úgy felejtődik, ha elmegyünk itthonról, de ténylegesen az egész napit összevetve kb. 10 percet.
2/13 anonim válasza:
Semennyit. Max ha bejelölnek, visszaigazolom.
3/13 anonim válasza:
egész nap online vagyok,de csak akkor ülök gép elé,ha elalszik a gyerek,vagy épp kivételesen lefoglalja magát odakint 10 percre.
4/13 anonim válasza:
én valahogy fordítva. soha nem vagyok fent, sőt nehezemre esik felmenni(néha úgy érzem mintha kötelező lenne, megköszönni ezt-azt, mert illene és nem találkozunk személyesen)ha felmegyek még akkor is ki van kapcsolva, hogy ne lássák, nem látom mi értelme lájkolni, miért ez a rendszer, miért kell a közösbe reklámokat írogatni, meg idézeteket, meg stb
magyarán nem értek a face-hez. talán úgy használom, mint amikor sms-t ír az ember, csak ez ingyenes..
5/13 anonim válasza:
Reggel meg este egy egy kicsit, összesen kb egy fél órát. Napközben egyáltalán nem, ha alszik a kicsi, akkor itthon csinálok meg ezt-azt.
6/13 anonim válasza:
sokat, de ez leginkább annyit jelent, hogy be van kapcsolva és néha-néha odaülök. Illetve telefonról is beszoktam jelentkezni, pl. utazás/várakozás közben.
7/13 zabmester válasza:
Nem tudom, ha bekapcsolom a gépet, akkor fellépek automatikusan a Facebookra is, szóval amikor itthon vagyok, ott is fent vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy aktívan ennyit foglalkozom vele.
8/13 anonim válasza:
Nem vagyok regisztrálva, egyszer fent voltam, aztán töröltem magam. Nem is hiányzik.
9/13 anonim válasza:
Rapszódikus.Tegnap pl. egyáltalán fel se néztem...ha van valaki,akivel van mit "megbeszélni",többször felnézek.Ez abból áll,hogy bejelentkezve maradok,és néha ránézek.De ha valami oknál fogva nem tudok felmenni,kicsit sem zavar,vagy érdekel).Mindent összevetve napi fél-1 órát töltök ott.
10/13 anonim válasza:
semennyit mert nem vagyok fent ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!